Şimdi Ara

ACER ISISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu sicakliklar normal mi diye sormayacagim ne yapmam gerekir sogutu falan buna cagre olurmu?

• quote:

Orjinalden alıntı: KADOM

ACER ISISI

bu sicakliklar normal mi diye sormayacagim ne yapmam gerekir sogutu falan buna cagre olurmu?

Hiç bir işlem Yapmıyorsan Kesinlikle Normal değil,
  • birazcik COD4 oynadim o kadar
  • sıcaklık lar biraz fazla ama sorun teşgil edecek seviyede değil
  • Peki bu hazir fanlardan alsam iyi olurmu yoksa kendim mi yapiyim. hazirlarda sadece fan var ben bakirli yada aluminyumlu cevresi olan falnlardan alir aluminyum blok üstüne yaparim biraz daha pahali olur ama ise yarar!!
  • bu sıcaklıklar oyundan çıktıktan ne kadar süre sonra kaydedildi?
  • bir kac dakika sonra bilemedin en fazla 4 dakika. value yazan kisin güncel kisim, max da sanirim oyun icinde oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Leptop Ekran Kayması
    13 yıl önce açıldı
    Acer Nitro Klavye Isınması
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı makine, Sadece M Player, ve İE7 Açık...
     ACER ISISI
  • ben buna iyi bir sogutucu yapiyim yoksa bu beni yakacak! biraz yüklensem yada yarim saatten fazla oynasam ne olur aceba diye düsünmek bile istemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KADOM -- 13 Şubat 2008; 14:41:06 >
  • rexpo fd 708 die bi ürün var gitti gidiyor da en ucuza bulabildim sanırım işini görür fitaı da 16 lira bana gayet uygun geldi.

google dan arat bulursun.sanırım yazıcıoğlunda falanda bulabilirsin işini görür..

yok ben başka bi çözüm isterim diosan laptopun arka-alt tarafına kitap vb. bişey koyup o kısmı yükselt,alt taraftaki fan çıkışını kapamadan..yani güç düğmesi civarında ortala..böylece fanın havayla teması artar ve daha rahat soğutur...ama dediğim external notebook soğutucu sorunu baya bi çözecektir..daha kilete bişey bakıosan zalman ın da 70 lira civarı bu tip bi fanlı sogutucusu var.
  • oldummu iyisi olsun diyorum sogutmaz falan parada bosa gitmesin.. zalman i herkes öneriyor ama onda delikler ortada yada asagida bize lazim olan kisim üst sag ve civari, nasil oluyorda verimli oluyor onu anlamadim.
    önerilerin icin tesekkürler
  • Bu sıcaklıklar normal...bende işlemci 50-65 ekran 65+ disk 40-55..
  • O dediğim rexpo yu(aynı tasarımı rain marka -hemde usb çoklayıcılı ekstrasıyla-da görmüştüm) bi incele..ama netten değil gidip yazıcıoğlunda bakın dolaş.. soğutucu fanları tam olmasada büyük oranda üst köşe fanın hizasında olacaktır..

marka takınıtısı da yapma bence sonuçta forumda bu tip soğutucuları kendileri yapan arkadaşlar var ve gayet memnunlar ööle çok kalite gerektiren elzem bi aparat değil nede olsa..

dediğim gibi bi de çalışmasını görsen sesini gücünü görsen bizede fikir versen süper olur
  • yazicioglu sanirim istanbulda ama benim istanbulda oldumuda nerden cikardin bilmiyorum...
    surdaki modellerden birini alcagim artik gerekirse ilerde fanlarini degistirir etkisini artiririm.
    EBAY SOGUTUCU

benim dikkat ettigim aluminyum olmasi ve gerektiginde fanlari degistebilecegim sekilde monte edilip benim laptop a uygun olmasi ortadaki fanin bana faydasi olmaz diye düsünüyorum. 3lü fanlilardan birini alirim sanirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.