Şimdi Ara

Acer Laptop Açılmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer Travelmate 3260 kullanıyorum. Cihazda kullanımda hiçbir problemyok. Ancak bazen sabahları açmaya çalıştığımda hiçbir şekilde açılmıyor. Bir müddet pes edip bıraktıktan sonra tekrar denediğimde tek seferde açılıyor. Problem neden kaynaklanıyor olabilir?

• açma tuşunda bir sıkıntısı olabilir ama detaylı bakmakta fayda var
  • event loglarına bakarsanız size bir ipucu verecektir.
  • Açılmıyor derken bios ekranı falan da gelmiyor mu?
  • yok hayır hiç ışık yanmıyor
  • Benden sonraki arkadaşları faydası olur belki. Laptop açılmamasıyla ilgili nette araştırdığınızda yok statik elektrik birikmiştir, bataryayı çıkart poerwa basılı tut gibi bir sürü işe yaramayan bilgi mevcut. Bazen şansa açılıyor tabi ama bendeki sorun tamamen poer boardla alakalıymış değiştirdim hiçbir problem kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray156

Benden sonraki arkadaşları faydası olur belki. Laptop açılmamasıyla ilgili nette araştırdığınızda yok statik elektrik birikmiştir, bataryayı çıkart poerwa basılı tut gibi bir sürü işe yaramayan bilgi mevcut. Bazen şansa açılıyor tabi ama bendeki sorun tamamen poer boardla alakalıymış değiştirdim hiçbir problem kalmadı.

işe yaramaz dediğiniz bilgiler aslında çoğu kişinin anlık problemlerine deva olan bilgilerdir...
    sizinkisi board arızası çıkmış ayrı birşey ama bu bilgileri gereksiz görmeyin, ilkyardım gibidir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.