Bildirim
Acer Laptop Açılmıyor...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
açma tuşunda bir sıkıntısı olabilir ama detaylı bakmakta fayda var -
event loglarına bakarsanız size bir ipucu verecektir. -
Açılmıyor derken bios ekranı falan da gelmiyor mu? -
yok hayır hiç ışık yanmıyor -
Benden sonraki arkadaşları faydası olur belki. Laptop açılmamasıyla ilgili nette araştırdığınızda yok statik elektrik birikmiştir, bataryayı çıkart poerwa basılı tut gibi bir sürü işe yaramayan bilgi mevcut. Bazen şansa açılıyor tabi ama bendeki sorun tamamen poer boardla alakalıymış değiştirdim hiçbir problem kalmadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: eray156
Benden sonraki arkadaşları faydası olur belki. Laptop açılmamasıyla ilgili nette araştırdığınızda yok statik elektrik birikmiştir, bataryayı çıkart poerwa basılı tut gibi bir sürü işe yaramayan bilgi mevcut. Bazen şansa açılıyor tabi ama bendeki sorun tamamen poer boardla alakalıymış değiştirdim hiçbir problem kalmadı.
işe yaramaz dediğiniz bilgiler aslında çoğu kişinin anlık problemlerine deva olan bilgilerdir...
sizinkisi board arızası çıkmış ayrı birşey ama bu bilgileri gereksiz görmeyin, ilkyardım gibidir...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pineview nedir
- geçersiz api istek parametresi
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- bilgisayar ssd yi görmüyor
- java error code 1603
- suya düşen telefon
- telefon neden ısınır
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- silinen dosyaları geri getirme
- root ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X