Şimdi Ara

Acer Liquid E Siyah Ekran Çözümü.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar dünden beri uyku uyumadan siyah ekran sorununu nasıl düzeltebileceğimi çözmekle uğraşıyordum.root erişimi verirken yaptığım bir hata sorunu telefonum açılmamaya başladı.Sadece recovery mode da açılıyor ondada ekran aydınlatması hiç olmadığından ışıkta değişik açılarla bakıldığında zar zor görünüyordu.Bu konunun çözümünü sizlerle paylaşmak istedim olurda yanlış root vs yaparsanız sadece recovery mode çalışırsa nasıl kurtarabileceğinizide içeriyor.

1-Öncelikle Lcr 1.7.3 romunu indiriyoruz.http://code.google.com/p/acer-liquid-community-rom-bugtracker/downloads/detail?name=LCR_1.7.3-signed.zip&can=2&q=
    2-Hafıza kartını kart okuyucu ile pc ye takıp zip halinde lcr yi kopyalayıp ismini update yapıyoruz.
    3-Telefonumuzu açma kapama ses kısma kamera tuşlarına basarak recovery modda açıyoruz.
    4-Root current user seçeneğini seçerek cihazı rootluyoruz.
    5-apply sd card:update.zip seçeneğini seçiyoruz telefonumuz install yapmaya başladı.
    6-Yükleme tamamlandıktan sonra pili çıkartıp takıyoruz telefonumuzu normal şekilde açıyoruz.(reboot seçeneğini filam kullanmanızı tavsiye etmiyorum)
    Bundan sonra telefonumuzu normal şekilde açıp hata ayıklama modunda pc ye bağlayıp orjinal yada custom room yükleyebiliriz.

Not:lcr ilk açıldığı zamanlar restart atabiliyor endişelenmeyin.

• ARKADAŞLAR ACER LİQUİD E ALICAK VARSA ŞİMDİDEN VAZGEÇSİN.

BU TELEFONUN EKRAN KIRILDIMI 333,00 TL
    BATARYA 105,00 TL
    SADECE ARKA KAPAK 65,00 TL

VE BU TELEFONU ŞUANDAKİ SIFIR PİYASA DEĞERİ 600,00 TL.

ACER SERVİSLERİNDE ÇOK REZİLLİK ÇEKERSİNİZ.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.