Şimdi Ara

Acer Liquid Jade Primo inceleme videosu 'Lumia 950'ye rakip geldi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 10 işletim sistemli akıllı telefonlara bir yenisi daha geldi. Acer tarafından geliştirilen Liquid Jade Primo isimli telefon, teknik özellikleriyle Microsoft'un Lumia 950'sine rakip olacak gibi görünüyor. Telefonun tüm detaylarını sizler için Amerika'da mercek altına aldık, iyi seyirler.

• rezerv

• 600 dolar civarında ve bu yurtdışında ki fiyat! Bu fiyata bu telefonu satacağını zanneden Acer çok ama çok yanılır.

• kim 600 dolar verir bu telefona , bana kalirsa ms bunlara para vermis telefon yapın diye bunlarda ucuzada mal edelim ama fiyati yuksek tutalim cok satmasın birde bunlarla ugrasmayalim diye yapilmis gibi duruyor.

• Biz Microsoft'un telefonlarını pahalı buluyoruz bu hem düşük donanıma sahip hemde daha yüksek fiyat.Acer'ın kafası güzel herhalde.

• Telefonun ön tarafı bana eski nexus 4'ümü hatırlattı. Ne telefondu be, baya özlemişim :)

• Çok tipsiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acer de çapkınlığa cıkmış aklı sıra...

• 950 nin incelemesi var phonearena da bir suru sorunu var wp10 nun kamera dan tut magazadan bisey indirirken telefonun donmasi ekranin gitmesi gibi ki cogu uygulamayi indiremiyor. adam tekrar tekrar soyluyor bu urun cikmis erken erisim urunu degil son kullaniciya satilan urun diye. niyeti olan o videoyu izlemeden almasin arkadaslar. windowsa sadece olumune taraftar olan haricinde para veren cikmaz hele ki bu fiyatlarla. yazilim problemlerle dolu. bir sonraki gunceleme ile gecer falan deyip beklemeye degmez o fiyata bir ton andorid telefon varken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her video'da efsanevi bir Continuum'dan bahsediliyor.

• Bu isimleri kim veriyor yahu

• Fanatiklige gerek yok. Donanim olarak 600 eder. ama akilli telefonlarda Yüzde 60 Donanim Yüzde 40 yazilimsal destektir ki malesef Microsoft bu sistemin hakkini verecek bir Phone Evreni yaratamadi. W 8.1 kesinlikle alt segment sistemi ve w10 suanki haliyle orta seviyeye hitap ediyor. 3gb ram koysan ne olacak. 512mb ile bile cok akici bir arayüz var cünkü secenek neredeyse sifir. siyah beyaz ve yazilar ana renkler.

• microsoft bastırmıştır parayı al üret duvarda resmimiz alemde ismimiz olsun hesabı işin ilginç yanı ise nokia nın o agresif prestijli markasını rezil ettiler hadi onuda geçtim Türkiye gibi nokia shop ların bulundu ve çok iyi satış rakamları na ulaşıldığı bir ülkede Allah rahmet eylesin lumia :)

• Acer almam aldırtmam adamlarda cihaz arkasında durmak diye bir şey yok.
    Tek güzel yanları servisleri hızlı.Forumda konum mevcut kullandığım tele güncelleme vermediler sonra sadece ingiltereye vermişler 1.6 dan 2.1 e geçene kadar canım çıktı.
    Bundan sonra acer mobil cihaz sokmam cebime desemde hala acerın liquid ferrari istiyorum koleksiyon amaçlı
  • Tasarım olarak 2014'ün ilk çeyreğinde çıksa sırıtmazdı. Bildiğin Samsung S3

• donanımhaber'in en verimli çalışanı gerçekten. yurtdışında bir fuara gittiği zaman o kadar fazla içerik giriyor ki insan şaşıyor. teşekkürler erdi özüağ!

• Büyük ihtimalle Türkiye'de satılmaz boşuna konuşmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla Windows 10 Mobile kullanmak isteyen 950 ya da XL alır.

• Wp bazi pazarlarda yeterince tuttu. Ozellikle hindistan gibi. Bizim ulkemiz pek kaale alinmadigi icin w10 tu ka ka gelebilir fakat tutulan yerlerde yerel uygulamalar acisindan zenginse neden wp kullanmasin ki.

Yerel uygulamalar olsa bende kesinlikle lumia kullanirdim

• Buram buram kalitesizlik ve galaxy s3 kokuyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.