Şimdi Ara

Acer Neden Ucuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2.teknik servisi kötü
    3.modelleri soğutma konusunda kötü
    4.tasarımları da kötü (timelinex serisi hariç)
    .
    .

liste böyle uzar gider.

İlk kullandığım acer 5742g modeli ile kötü tecrübelerim var.
    quote:

Bu Acer 5742g (i5 460m+gt540m li konfigürasyon) modelinden ne çektiğimi bir ben bir de Allah bilir. Öncelikle kasa plastiği çok adi, ekran kapağı zaten açılırken elde kalacak gibi. Kasanın deseni ekran çerçevesine çıkıyor. Oyunlarda ısınıp reset atar, optimus kafasına göre çalışır veya çalışmaz, berbat tuşlarının arasına her çer-çöp girer çıkmaz, servise gönderirsin 60 gün haber alınmaz ve servisten yine aynı sorunlarla geri döner, 1200tl lik i5 li cihaza mono hoparlör koyarlar o da 1 sene olmadan cızırdamaya başlar/patlar.

En sonunda 1240tl ye aldığım laptopu(muadilleri asus lenovo dell 1500-1600tl idi) 850tl ye satıp kurtuldum. Bir daha tövbe Acer a bulaşmam.

3-5ay kullanırsınız sorun çıkmaz 6-9ay sonra çıkan sorun sizi çileden çıkarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruggie -- 12 Şubat 2012; 20:37:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruggie

1.malzeme kalitesi kötü
    2.teknik servisi kötü
    3.modelleri soğutma konusunda kötü
    4.tasarımları da kötü (timelinex serisi hariç)
    .
    .

liste böyle uzar gider.

İlk kullandığım acer 5742g modeli ile kötü tecrübelerim var.
    quote:

Bu Acer 5742g (i5 460m+gt540m li konfigürasyon) modelinden ne çektiğimi bir ben bir de Allah bilir. Öncelikle kasa plastiği çok adi, ekran kapağı zaten açılırken elde kalacak gibi. Kasanın deseni ekran çerçevesine çıkıyor. Oyunlarda ısınıp reset atar, optimus kafasına göre çalışır veya çalışmaz, berbat tuşlarının arasına her çer-çöp girer çıkmaz, servise gönderirsin 60 gün haber alınmaz ve servisten yine aynı sorunlarla geri döner, 1200tl lik i5 li cihaza mono hoparlör koyarlar o da 1 sene olmadan cızırdamaya başlar/patlar.

En sonunda 1240tl ye aldığım laptopu(muadilleri asus lenovo dell 1500-1600tl idi) 850tl ye satıp kurtuldum. Bir daha tövbe Acer a bulaşmam.

3-5ay kullanırsınız sorun çıkmaz 6-9ay sonra çıkan sorun sizi çileden çıkarır.

4 madde yazmışsın hepsine itiraz ediyorum.
    4 senedir kullanıyorum.malzemede herhangi bir sorun yaşamadım.teknik servise gitti gereken yapıldı servisi gayet ii.soğutma bir nebze ama diğer marka forumlarında da okuyoruz onlardan çokta kötü değil.tasarım görselliğe girer zevk meselesi 5920 kullanıyorum daha çok kötü diyen çıkmadı 4 sene önceki tasarım.

• sene 2005 ten beri acer5620 kullanıyorum tek bir hatası geregi garantiye göndermedim bu yazının aynısını farklı bir konuda da yazmıstım orada ki bi arkadas teknoloji sanstır demiş bence gayet iyi tarif etmiş.8 yıl demişken bunu 8 yıl dolaba koyup saklamadam günde nerden baksan 10-15 saat calısır bazanları 3-4 gün aralıksız calısır.Tek sorunu fanı su an onuda ben düsürdüm gecen ay su an sadece benden kaynaklanan bi fan sesi var klavyesinden touchpad i ne hiç bir sorunu yok hala dvd yazıp okuyor inanırmısın :) Hiç bir parcası değişmedi keske fırsatım olsaydıda fotosunuda ekleseydim.Neyse eve gidince unutmassam insallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

Ne yaptınız arkadaşlar yaw koca firmayı yerle bir ettiniz.İlk notebook um acer 592o g modeli 4 yılı devirdi sadece bir kez servise gitti ve garantiden ekran kartı değişti birde ben garanti dışında ekran kartını değiştim ve ramleri 2 den 4 de çıkardım.Hala kullanıyorum hemde aktif olarak ne bir sorun nede bi yerinde bi şey kısaca hemen hemen aldığımı yakın.

aynı model bilgisayardan yazıyorum bende, sizde sorun olmamasının sebebi ekran kartını değiştirmişsiniz o yüzden çünkü bu modellerde hep ekran kartıyla ilgili sorun oluyor servise gidiyor geliyor gene sorun oluyor beni çok fazla ugraştırdı 2 aydır servise gitmedi şuan şaşırıyorum nasıl bu kadar dayandı diye tabi bilgisayar şuan 4 yıllık garanti süresi boyunca 1 arıza bile vermedi bana garantisi bitti arızalar başladı para vererek göndermek zorunda kaldım

• Bu kadar ilgi olacağını tahmin etmemiştim Çok teşekkürler arkadaşlar. Peki 1500 TL civarı Notebook alsam bana nasıl birşey önerirsiniz? Kesinlikle oyun oynamak için almıyorum. Zaten PS3 üm var sadece 2-3 tane en fazla oyun yüklerim. (Pes 12/Fifa 12, NFS The Run) falan işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Bu kadar ilgi olacağını tahmin etmemiştim Çok teşekkürler arkadaşlar. Peki 1500 TL civarı Notebook alsam bana nasıl birşey önerirsiniz? Kesinlikle oyun oynamak için almıyorum. Zaten PS3 üm var sadece 2-3 tane en fazla oyun yüklerim. (Pes 12/Fifa 12, NFS The Run) falan işte.
  • Bundan 5 yıl önce acer 5100 serisi laptop aldım.5 yıl boyunca sadece bir defa arıza verdi.Anakartı değiştirdiler servisinde hiç bir sorun olmadı tüm parçaları aynı hiç değiştirmedim şu an bu mesajıda aynı laptopdan yazıyorum.İlk aldığım günkü performansı neredeyse hala veriyor.
  • Acerle ilk 5920gyle tanişmiştim 1.5yıl kullandıkran sonra bozuldu servise verdim 30iş günü içinde yapamayinca parami geri iade ettiler sonra acer 5542g aldim 2 sene oldu 1 kere bile servise gitmedi hala sapasağlam kullaniyorum ürünleri kullanmadan kafadan yorum yapmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Bu kadar ilgi olacağını tahmin etmemiştim Çok teşekkürler arkadaşlar. Peki 1500 TL civarı Notebook alsam bana nasıl birşey önerirsiniz? Kesinlikle oyun oynamak için almıyorum. Zaten PS3 üm var sadece 2-3 tane en fazla oyun yüklerim. (Pes 12/Fifa 12, NFS The Run) falan işte.

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-n5110-b67f67-notebook-urun7014.html

dell in özellikleri çok güzel işlemcisi özellikle marka olarak da güvenilir ayrıca yerinde destek hizmeti sayesinde de ön planda ama bunun ekran kartı aşagıdaki belirtiğim iki laptop kadar iyi değil gerçi onlarında işlemcisi düşük ama çok oyun oynamadığını söylemişsin yazdığın oyunlarda da bu gt 525 de işini görecektir ayrıca üründe orjinal işletim sistemi yok ona para vermiyorsun boşuna o yüzden fiyatı uygun

alternatif olarak
    http://www.pcdepo.com/asus-k53sv-sx795r-notebook-urun6835.html

http://www.pcdepo.com/msi-fx620dx-041tr-notebook-urun6380.html

önerim dell bu ikisinden fiyatı biraz daha pahalı ama kesinlikle deyecektir

• Acer 5650 kullanıyorum. 5 yıl oldu alalı. Isınma ve ses sorunu var, şu sıralarda da ekran zırt pırt yeşil oluyor. Kötü diyemem ama diğer markalarla kıyaslanmaz (toshiba, sony, asus)
  • Arkadaşlar bende leptop araştırmaları yapıyorum ve 2 milyar küsüratta Acerin 7750 G serisi dikkatimi çekti bilgisayar ve bunun ekranı 17,3 Ekranlı olmasına rağmen vatanda 2 milyara falan düşüyor yaklaşık 2300 TL tutarından bunun malzeme kalitesine kötü demişsinz ama ben öyle birşey göremedim çünkü Sert plastikten imal edilmişti Fakat ısıtmaya gelince her leptoplar ısınır bunu belirtmek isterim ama önemli olan soğutmasıdır Ve birşey sormam gerekirse Bu acerin 7750 G serisi tavsiye edilebilirmi bilmiyorum fakat olmazsza Lenovo serilerine zaten araştırma yapmıştım fakat ve lakin Acerin 7750 G serisinde sistem özellikleri yüksek fakat fiyatı 17 lik monitörüne göre çok uygun geldi bana ama siz ne diyorsunuz bu duruma ?
  • hepsiburada da 7750G var 1665tl ye 17.3" sessiz, ekran kartı iyi, normal kullanımda ısınma sorunu yok, kasa güzel tuşlar zarif, 750GB i5 2.4Ghz 6GB ram 7650 ekran kartı 2GB daha ne olsun...

sorun yaşayanların çoğu teknosa kampanyalarına atlayanlardır sanırım...
    her kampanya kampanya değildir, teknosa ve ttnet ten uzak dur...
    sağlığın bozulmasın...

Dell Asus Acer dan şaşma... sony ve toshiba yı fiyat farkından ayrı tutuyorum...
  • Ben 2,5 yıldır Acer kullanıyorum uygun fiyata almıştım, gayet memnunum
  • Bende acer kullanıyorum memnunum. Acer den çok sıkıntı çeken kişiler olduğunu çok duydum bunun aksine de. Bu bilgisayarı nasıl kullandığımıza da bağlı.

Ama ısınma konusnda haklılar
  • bende 1 yıldır aspire 5742G kullanıyorum Allaha sükür hiç bi sıkıntım yok ısınma yok ses yok kasılma yok.yha hangi bilgisayar server 2008 yükleyip ısındırmadan sunucu görevi yapabilirsiniz ki ayrıca linux ve paradoxta yükledim hiç bi sıkıntı yok sadece teknosadan ve ttnet gibi kampanyalardan almayında nereden alırsanız alın derim:D
  • Ben Acer kullanmaya yaklaşık 2.5 sene önce 6930G serisi ile başladım, aşırı oyun oynamaktan ve (download için)makine'yi neredeyse hiç kapatmamaktan dolayı 1 sene sonra çok sıkıntı yaratmaya başladı şimdi o laptop'u ailem kullanıyor çok fazla kullanmadıkları için hala iyi bir şekilde çalışıyor. 2010 Kasım'da kendime 8943G aldım 18.4'lik seri..tamamen farklı Acer'la neredeyse hiçbir alakası olmayan bir laptop çıktı her anlamda sorunsuz kullanıyorum aldığımdan beri. Özetle Acer için diyebileceğim çok yoğun kullanılmadıkça ısınma problemi dışında fazla sorun çıkarmayacaktır. Şu an kullandığım ethos serisini almayı düşünüyor iseniz gönül rahatlığıyla alabilir ve uzun süre kullanabilirsiniz.
  • imzamdaki laptopu 1 yılı aşkın kullanıyorum bu ara servise vericem suanda bu ozelliklerle dota oynayamıyorum kasıyor. nba 2k12 oynuyorum o kasmıyor ilginç :S Ama geçen yaz komple yazlıkta 7/24 dışarda kaldı sokak notebook u benim ki :D toz toprak aşırı ısınma yapıyor şuan. klavyesi öldü diyebilirim suan tek kotu yanı bence bu. klavyede benim suçum yok açıkçası. birde ilginç pozisyonlarda(!) kullanmaktan oturu elektirik giriş yerinde temassızlık yapıyor arada :D aslında dikkatli kullanıldığı sürece bence çok sorun yaşanmaz. ama yinede diğer markalarda asus olsun toshiba olsun tabii ki malzeme kalitesi düşük.
  • bende 1 yıl'a yaklaşır aspire 5742G modelini kullanıyorum babam'da hp var ısınma ve kasma sorunu oldukça çok ama acer ne ısınıyor ne kasıyor
  • Acer travelmate 2420 kullanıyorum.2 yılı dolmadan ekran kapağı çatladı.Servis kullanıcı hatası dedi.Kapak ekran birlikte olduğu için ekran değişti 6 ay garanti veriliyor parçaya sanırım.1 yıl dolmadan o parçada çatladı.Çatlama menteşe kısmında oluyor.Halen her tarafı bantlı şekilde kullanıyorum.Eski modellerin malzeme kalitesi düşük sanırım.Şimdiki modeller için birşey diyemem.Birde ısınma problemi var.
    Yakında değiştireceğim ama Acer almak istemiyorum.
  • çünkü kullanılan malzeme kalitesiz...
    maalesef bi hata yapıp aldım ama aynı hatayı bi daha yapmam...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.