Bildirim
ACER NİTRO 16 AN16-41 BİOS SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayarı açın ekran gelmeden f2 tuşuna sürekli tekrarlayarak f2 tusuna basıp çekin bios ekranı gelecektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn.usta -- 26 Kasım 2023; 19:38:29 > -
Yok hocam herşeyi yaptım gelmedi bende satıcıya değişim için geri gönderdim, bakalım ne olacak -
Aynı bilgisayarı alıp iade etmiştim bende, başlangıçta hep F2, F10 ve Del tuşuna basıp sıkıntısız biosa girip win 11 kurmuştum. Pc den de çok memnundum ama Tv bağlantı kısmında sorun yaşadığım için çok üzülerek iade etmiştim iyi fiyata aldığım için. Keşke acele edip iade etmeseydiniz büyük ihtimalle cihazınızda sorun yoktu.
-
iade ettim sorunluymus bilgisayar onayladilar.
-
İlginç gerçekten, sizin adınıza üzüldüm şimdi tüm laptoplar pahallandı aynı fiyata da alma şansınız yok gibi.
-
şuan 36.699 tl. aldığından daha ucuzdur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X