Bildirim
Acer nitro 5 (120hz)mi MSI Gf63 thin(60hz) mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gf63. Acer yüksek ayarlarda zaten 120 fps in üzerine çıkamayacağı için o opsiyonun bir avantajı kalmayacak ama çıksaydı da gene msi al derdim. -
Anladım sağolun msı tek fanlı olmasa bu ikilemde kalmazdım tek fan olması kafamda soru işareti oluşturyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Volkan Oyun KuvvetleriyoutubeMSI GF63 THIN 9SC LAPTOP İNCELEMESİ VE OYUN PERFORMANSIhttps://www.youtube.com/watch?v=FKijQXRNSII
-
60 hz ile 120 hz arasında uçurum bir fark vardır.
Acer 1050 ekran kartı olsa bile sırf 120 hz için onu tercih ederdim.
120 fps alacağın çok oyun olur. Atıyorum Csgo Fortnite Rainbow Pubg Lite vs vs
Hatta özellikleri kısıp bu oyun sayılarını arttırabilirsin.
120 hz ile 60 hz arasında inanılmaz bir fark var.
Oyunları çok akıcı oynarsın ve hissedersin.
Şimdi sen 60 hz bir ekran kullan. 150 fps aldığın bir oyunda 300 fps almaya başlasanda bir fark hissetmessin.
Ama bırak fps hiç değişmesin 120 fps aldığın bir oyunu 60 ve 120 hz ekranlarda oynadığında sanki birinde 40 fps birinde 300 fps aldığın gibi his yaratacaktır.
HZ çok önemli bir olay. -
Hmm anladım.Rekabetçi oyunlarınoynuyorum dediğiniz kadar fark ediyorsa acer daha iyi gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X