Şimdi Ara

Acer Nitro 5 (7700HQ , GTX 1050Ti) AN515-51-76DZ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
8
Favori
65.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hmm anladım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aet1995 A kullanıcısına yanıt
    Benim yarın 20 iş günü olacak bugün mail geldi: hepsiburada.com’dan satın aldığınız ve arızalı/kusurlu olduğu için geri gönderdiğiniz Acer Nitro AN515-51-73HG Intel Core i7 7 isimli ürünün kontrol ve teknik servis işlemleri devam etmektedir.

Ürünün teknik servis süresi yasal olarak 20 iş günü olup ürün işlemleriniz teknik servis tarafından henüz sonuçlandırılamamıştır. Bu sebeple ürününüz tarafımızdan özel takibe alınmıştır. Bu aşamada ürününüz ile ilgili sonuç bilgisi tarafımızdan iletilecektir. Geçen hafta müşteri hizmetlerini aramıştım,dedi haftaya çarşamba 20 iş günü oluyor o gün olmamış diye mail gelmezse yada mail gelmezse para iadesi olacakmış.Ben ya yenisini istiyecem yada para iadesi alacam para iadesi alsam şu ürünü alacam:http://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-y520-15ikbn-intel-core-i7-7700hq-16gb-2tb--256gb-ssd-gtx1050ti-windows-10-home-156-tasinabilir-bilgisayar-80wk010ytx-p-HBV000008BLXT?magaza=Hepsiburada fiyatı 5014 TL sizce iyi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness15 -- 22 Mayıs 2018; 20:9:26 >

• helluri kullanıcısına yanıt
    gerek yok savelediğiniz zaman pc açılınca otomatik düşürüyor.
  • cizmele kullanıcısına yanıt
    Farcry 5 bende yok maalesef NFS Payback,CODWW2,SGW3,PUBG,FFXV,Dishonored 2 ve 3 var.
  • CHiBLaST C kullanıcısına yanıt
    Bende nfs payback var. Herhangi bir kasma yok ve sıcaklıklarda hemen hemen aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darkness15 D kullanıcısına yanıt
    1803 e güncellemeyi düşündüm de interneti yavaşlayan bir sürü kişi var. Kasmalar vb gibi sorunları da varmış ondan dolayı çekindim indirmeye.

O zaman iş günü dolmuş demektir. Ama lenovo y520 almayın bence. lenovo y520 de soğutma iyi ama bi kaç ay sonra klavye sorunu ve ekran yanması gibi sorunlar oluyormuş. Bundan şikayetçi bir çok kullanıcı yorumu okumuştum. Ondan dolayı lenovo y520 almaktan vazgeçtim yoksa esas alacağım bilgisayar y520 idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aet1995 -- 22 Mayıs 2018; 22:17:52 >
    Klavye ve ekran yanması araştırmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness15 -- 22 Mayıs 2018; 22:20:54 >
    Sizin şimdi daha kötü değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness15 -- 22 Mayıs 2018; 22:19:20 >
    Win 1803 e güncelliyecek seniz güncellemeden performansını ve ısısına bakabilir misiniz karşılaştırmak için

• CHiBLaST C kullanıcısına yanıt
    Pubg ile codww2 ısı testi yapabilir misiniz?

Bilgisayarda kötü bir durum yok tek sıkıntı bu internet olayı. O da hallolursa bir sorun kalmayacak

Ağ'a sağ tıklayıp sorun gider'i denediniz mi?

Birde bilgisayara sağ tık özellikler solda aygıt yöneticisi kablosuz bağdaştırıcı falan varsa devre dışı bırakın tekrar aktif edin yeniden başlatın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness15 -- 22 Mayıs 2018; 22:30:53 >
    Şu an ki olan sorunlardan dolayı güncellemeyi pek de düşünmüyorum ama güncelleyen biri olursa değerleri buraya yazarsa çok memnun olurum 😄

Onu denedim. Wifi sürücüsünü defalarca silip yükledim. Ama sınuç aynı benim bilgisayarda mı sorun var anlamadım. Teyzemlerde ki modeme bağlandı bir sorun olmadı. Evde telefonlara bağlıyorum bir sorun olmuyor. Sadece bursaki modeme bağlanınca sorun oluyor.

Hiç mi bağlanmıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: aet1995

Buradan indirebiirsiniz. Predator Software
    tşkler çalıştı . cpu ve sistem sıcaklığı görebiliyorum. gpu yu göremezmiyim

Wifiye bağlandı olarak görünüyor ama internete girmiyor. Uzağa götürünce de internete girebiliyorum çok saçma bir durum.

• helluri kullanıcısına yanıt
    Model uyumsuzluğundan dolayı gpu sıcaklığı görünmüyor büyük ihtmal. Sıcaklık değerlerini görmeniz için hwmonitör ü öneririm.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.