Şimdi Ara

Acer Nitro 5 85 Derece İslemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kisa bir sure once acer nitro 5 i5 8300h ve gtx 1050 a sahip bir laptop aldim.Driverleri windows updateden indirdim ekran kartininkini ise game ready indirdim nvidia geforce experience'den.Şu anlik internetim olmadigi icin bunlari yapabildim.Bios güncellemesi fln da varmis galiba acerin sitesinde yaziyordu.Cs go oynuyorum kendi internetimle;işlemci sicakligi 85-90 a kadar cikiyor.Bu sicaklik normal mi bu laptop icin?Bir de biosu güncellemenin fln etkisi olur mu? Ekran kartim ise max 75 oluyor.Bu sicaklik nasil ? Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CS GO zaten cpu'ya yüklenen bir oyun, havalar da sıcak zaten. O yüzden gayet normal

Bios'un en yeni sürümünü kullanmakta fayda var.
  • Tesekkurler.Fan hizini max yapip 80-90 derecede oynasam bir sey olur mu? Bir de ara ara droplar giriyor bu da sicakliktan dolayi midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunustosn

Tesekkurler.Fan hizini max yapip 80-90 derecede oynasam bir sey olur mu? Bir de ara ara droplar giriyor bu da sicakliktan dolayi midir?
    Bir şey olmaz. Zaten sıcaklık çok yükselirse, laptop kendi önlemini alır. Ara ara giren droplar ya internet kaynaklı, ya da sıcaklık daha fazla artmasın diye işlemci, frekansını otomatik olarak düşürüyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.