Şimdi Ara

Acer Nitro 5 aldım sorunuz varsa yanıtlayabilirim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
6.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Acer Nitro 5 var bende de. Sesi baya az geliyor bana. Çözümü var mıdır? Ya da normali mi budur acaba?

Bir de daha önce Asus FX504GD vardı bende. Sadece SSD disk takılıydı, şarjı 5 saat kadar gidiyordu rutin kullanımda. Nitro 5 ile 3 saat falan gidiyor en fazla. Acaba ilave 1 TB disk olduğu için midir?
  • d_darko kullanıcısına yanıt
    Görev çubuğundaki ses ayarına sağ tıklayıp ses düzeyi karıştırıcısına basın. Ordan hoparlöre tıklayın, Dolby Audio sekmesi var. Onu aktifleştirin. Dahili hoparlörlerde belirgin bir ses düzeyi artışı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: euphrates.k

Görev çubuğundaki ses ayarına sağ tıklayıp ses düzeyi karıştırıcısına basın. Ordan hoparlöre tıklayın, Dolby Audio sekmesi var. Onu aktifleştirin. Dahili hoparlörlerde belirgin bir ses düzeyi artışı oluyor.
    Denedim. Zaten açıkmış :) Buna rağmen kısık yani ses.
  • d_darko kullanıcısına yanıt
    Bu bilgisayarın sesi masa üzerinde değilken çok az çıkıyor zaten. Hoparlörleri masa üzerinde kullanmak için tasarlanmış gibi.
  • Bu laptopu alacak arkadaşlar sakın ola klavye tuşlarını sökmeye kalkmayın tırnaklarını kırarsınız ve servis klavye değiştirmeye 2000 TL küsür fiyat istedi neymiş hoparlör değişicekmiş bluetooth değişecekmiş umarım laptopunuz servislik olmaz. Aliexpressde klavyeler 150-200tl ama Türkçe klavye yok işte. Ayrıca klavyeyi çıkarması aşırı zor ben çıkartamadım.

Nasıl bu duruma düştü dersenizde klavyenin içi aşırı kirlendi e 1 buçuk yıldan beri temizlememiştim tuşları sökünce baktım tırnakları kırılmış. Teknik servisede o kadar dedim klavyeyi temizleyin diye temizlemediler. İşleri güçleri fan temizliği yapmak o da çok basit zaten.
  • nitro 5 ryzen 5 2500u var bende 1TB depolama olması gerekirken 118 gb var diskte ne yapabilirim yarıdmıc olursanız sevinirim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.