Şimdi Ara

Acer Notebook hakkında destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize günaydın ve iyi bayramlar.

Grafik tasarım bölümünde öğrenciyim. Derslerim adına yapacağım çalışmalar ve projeler için bilgisayar almam gerekti. Oyunlara da ilgim olduğundan dolayı sağlam bir bilgisayar alarak, hem derslerime destek hem de boş vakitlerimde oyunları rahat oynayabileceğim bir bilgisayar almak istedim. Bu bilgisayarda Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, After Effect gibi grafik programları kullanacağım. Geçenlerde gezinirken Acer V1-591G-70KN modeliyle karşılaştım. Acer markası hakkında pek bir bilgi birikimim olmadığından dolayı bilen arkadaşlara başvurmak istedim. Bir kaç sorum olacak. Bildiklerinizi aktarırsanız, gerçekten çok memnun olurum.

- Acer teknik servisleri, ürünlerinin arkasında duruyor mu? Herhangi bir hataya karşı garanti kapsamında ilgileri nasıl?
    - Çok ısınma yapar mı?
    - 1366x768 ekran çözünürlüğü kullanacağım programlar da veya oyunlar da yeterli olur mu? Yoksa illa 1920x1080 Full HD olarak bir cihaz mı almalıyım?

Şimdiden cevaplayacak ve yardımda bulunacak arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim. Bildiğiniz ne varsa ek olarak aktarabilirsiniz. Tekrardan iyi bayramlar.

- Intel Core i7 6700HQ 2.6 GHz - 3.5 GHz İşlemci
    - 16 GB DDR4 RAM
    - 4GB GT950x 128 bit ekran kartı
    - 15.6 inç ekran, 1366-768 çözünürlük
    - 1TB HDD
    - Windows 10 işletim sistemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi akşamlar arkadaşlar. kendisinin üniversite öğrencisi olması nedeniyle yeni bir 15,6 inç laptop istediğinden batarya almayıp yeni bir laptop almam gerektiği sonucu bugün acer es-1-571 i3-5005 laptop siparişi verdim.bilgisayarcı arkadaş özelliklerinin yeterli olabileceğini söyledi. ayrıca 2 gb daha ram ilave edeceğini söyledi. bu bilgisayar nasıldır.(gerçi sipariş geçildi ama yinede merak işte)
  • Soyleginiz modele benzer Mediamarktta var donanım fiyat iyi beğenmediğim 2 nokta var.

1. Ekran Asus n551 serisi gibi renkler bi tuaf. Kırmızı rengi açık ve renkler çok patlıyor.
    2. Kasa plastik ve cihaz boşta işlem yapmazken ısınıyor sol tarafı.

• aozaslan A kullanıcısına yanıt
    Yoğun kullanım yoksa idam cihaz. Ram takviyesi ve yaparsın Fakat garanti dışı kalıyor cihaz.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.