Şimdi Ara

Acer Notebook Recovery Problemi Lütfen Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
12.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar 6920 var bnde.format attım sitesinden driverleri indirdim.ekran kartı kaynaktan okuyamıyor diyor. 9500 gs var e.k. geforcenin sitesinden indirdim. wista 32 bit kurulu.kullanılan işletim sistemi 32 bit değil diyor. 64 bit i denedim aynı uyarı.çözümünü bilen varsa acil yardımlarınızı bekliyorum...
  • servise versem bilgisayarı ilk aldığım günkü gibi olur mu?
    diyelimki oldu bir daha aynı şeyleri yaşamamak için ne yapabilirim?
    bu arada 2 yıllık garanti sürem devam ediyor ama bimeksteki arkadaşlar bu sorunun garanti kapsamında bakılamayacağını söylüyorlar...
    TPM e gitsem aynı gün sorunu çözüp geri verirler mi acaba?
  • ,,,
  • ,,,
  • arkadaşlar acer recovery passwordünü bulamayanlar için yazıyorum;
    Bir ubuntu live cd ediniyorsunuz, ister sipariş edin ister indirip cd ye çekinhttp://www.ubuntu.com/getubuntu/download
    daha sonra ubuntuyu cdden çalıştırarak Applications -> Accessories -> Terminal i açıyorsunuz ve sırasıyla

cd /mnt
    sudo mkdir acer
    sudo mount /dev/sda1 /mnt/acer
    cd acer
    cat aimdrs.dat

komutlarını konsola yazıyorsunuz..ekranda şifrenizi göreceksiniz..kolay gelsin...
  • kardeş 1 haftadır şifresyi bulmaya çalıştık bulamadık ama senin yöntemi deneyince şifre çıktı 4321 nasıl ama allah razı olsun çok teşekkürler
  • arkadaşımın acer bilgisayarına cd den format attım işlem bittikten sonra bilgisayar kapanıp açıldı ve acer erocovery menager geliyo ıkı farklı yedekleme ve fabrıka ayarlarına dönme secenegi sunuyor .ikisinide defalarca deneyıi işlemi sürdürdüm ama her defasında bitti deyip bilgisayar kapanıp açılıyor ve aynı sayfa tekrar geliyor ..bu konuda bilgisi olan varsa çok memnun olurum:)
  • işde bu yuzden ACER asla almam, DELL de almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

işde bu yuzden ACER asla almam, DELL de almam

ya bizim ilk bilgisayarımızda acer dı ama masaüstünün gözüsü seviyim yıllarca format yedi durdu bı ara ayda bır atıyoduk..sorun laptob larda ...gerci her marka bilgisayarda böle sorunlar yasanmıyor sanırım...sonuç olarak çok zor bi durumla karşı karşıyayım sanırım:(
  • ben samsung u seviyorum
  • Eğer içindeki kendi bilgilerinin backupı aldıysan tak bi win 7 cd si bas formatı ben benim acerı alır almaz format atmıştım ve o gizli recovery partitionıda uçurmuştum sonrada icap ettikçe bir kaç kere daha format attım hiç sorun yaşamadım.. 4-5 sene 0 sorunla kullandım acerı yine alacak olursam ilk sırada acer var .. mavi ekran veriyor olması ram sorununa işaret ediyor olabilir o zaman mecburen servise götürmen gerekecek..
  • çözüm basit erecovery yapıcagınızda pcye restart atın acılırken alt ctrl shift f10 la erecovery ekranına gecın fabrıka ayarlarına gerı donme secegıne tıkladıgınız şifre sorucaktır onceden bu şifreyi olusturmadıysanız sıfre gırme yerıne 6 tane 0 koyun olmazsa hata cıkacaktır hatanın altında altı çizili olarak HİNT yada ipucu cıkar oraya tıklayın rakamlardan ve ya harflerden olusan sıfreyı bı kagıda yazın tekrar dene dıyıp onu sıfre yerıne yazın gelen seylerı okeyleyın restlemeye baslıcak bu kadar basıt ıyıgunler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.