Şimdi Ara

ACER NVIDIA GeForce G105M - 512 MB (Paylaşımsız) EKRAN KARTLARI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
16.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni acer ürünlerinde bu isimde ekran kartları bulunuyor bunlar hakkında bilgisi olan varmı acaba??

• quote:

Orjinalden alıntı: Aniltkt

Arkadaşlar yeni acer ürünlerinde bu isimde ekran kartları bulunuyor bunlar hakkında bilgisi olan varmı acaba??

G105M küçük ve ince laptoplar için üretilen, 9300M GS ayarında DX10 destekleyen bir karttır. Güncel oyunları en düşük ayarlarda ve çözünürlükte açabilir diye düşünüyorum, ancak akıcı olacağını pek sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heretic

quote:

Arkadaşlar yeni acer ürünlerinde bu isimde ekran kartları bulunuyor bunlar hakkında bilgisi olan varmı acaba??

G105M küçük ve ince laptoplar için üretilen, 9300M GS ayarında DX10 destekleyen bir karttır. Güncel oyunları en düşük ayarlarda ve çözünürlükte açabilir diye düşünüyorum, ancak akıcı olacağını pek sanmıyorum.

küçük ve ince demişsin ancak benim gördüğüm modelde normal laptop boyutundaydı pek bır farkı yoktu yani... 9300m ayarındaysa cok cok iyi bir ekran kartı oldugu söylenemez dostum değilmi??

• quote:

quote:

quote:

küçük ve ince demişsin ancak benim gördüğüm modelde normal laptop boyutundaydı pek bır farkı yoktu yani... 9300m ayarındaysa cok cok iyi bir ekran kartı oldugu söylenemez dostum değilmi??

Hatta biraz kötüye kaçan vasat bir kart olduğu bile söylenebilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hatta biraz kötüye kaçan vasat bir kart olduğu bile söylenebilir

anladım acıklaman için çok teşekkürler dostum..pekı bilgin var mı bilemiyorum ama sormak istedim ekran kartıyla iligili oldugu ıcın ...
    ben bılgısayarım ekran kartını degıstırmek ıstıyorum... bende suanda 5920g t7500 modelı ve 8600m gs ekran kartı var... ben bunu 9600m gt ddr3 yapmak ıstıyorum acaba olma ıhtımalı varmı? cok arastırdım ancak herkes baska bırsey soyluyor arada kaldım desem dogrudur...

• quote:

anladım acıklaman için çok teşekkürler dostum..pekı bilgin var mı bilemiyorum ama sormak istedim ekran kartıyla iligili oldugu ıcın ...
    ben bılgısayarım ekran kartını degıstırmek ıstıyorum... bende suanda 5920g t7500 modelı ve 8600m gs ekran kartı var... ben bunu 9600m gt ddr3 yapmak ıstıyorum acaba olma ıhtımalı varmı? cok arastırdım ancak herkes baska bırsey soyluyor arada kaldım desem dogrudur...

Zor ve masraflı bir iş.Hem de 8600m gs 80 nm bir kart.9600m gt 65 nm.Uyumlu olmaz yani.İstersen 8700m gt ile ya da 8600m gt ile değiştirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 20 Nisan 2009; 22:47:32 >

• quote:

Valla bildiğim kadarıyla laptopların ekran kartı değiştirilemez, ancak emin değilim.. bilen bir arkadaş varsa daha iyi olur sanırım
  • anladım cok tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heretic

Valla bildiğim kadarıyla laptopların ekran kartı değiştirilemez, ancak emin değilim.. bilen bir arkadaş varsa daha iyi olur sanırım

yanlış biliyorsun harici olanlar var değiştirebilirsin birde tümleşik olanlar var değiştiremezsin ;)
  • beyler ben acer in g105m ekran kartlı laptopunu kullanıyorum vede cok memnunum bazı arkadaslar denemeden tahmın yurutuyolar fakat bence gayet akıcı oyun oynayabılıyorum hanı sende var ondan ovuyosun dıyceksınız ama laptopu alırken bende oyun ıcın aldım sayılır suphem vardı bıraz arastırdım aldım vede cok memnunum gayet guzel bı kart tavsıye ederım orta sevıye ayarda akıcı oynayabılıyorum alacak arakaslar varsa dusunmeden alsın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuzuş

beyler ben acer in g105m ekran kartlı laptopunu kullanıyorum vede cok memnunum bazı arkadaslar denemeden tahmın yurutuyolar fakat bence gayet akıcı oyun oynayabılıyorum hanı sende var ondan ovuyosun dıyceksınız ama laptopu alırken bende oyun ıcın aldım sayılır suphem vardı bıraz arastırdım aldım vede cok memnunum gayet guzel bı kart tavsıye ederım orta sevıye ayarda akıcı oynayabılıyorum alacak arakaslar varsa dusunmeden alsın....

64bit-65nm, sıralamada 143.sırada yer bulabilen,giriş seviyesinde harici bir kart...güncel oyunları akıcı oynatması zor...çok daha performanslı ve uygun fiyatlı modeller varken bunlar eskidi...

http://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-Grafik-Kartlari-Benchmark-Listesi.10102.0.html

• öncelikle iyi forumlar söylediğiniz ekran kartıyla son çıkan oyunları düşük çözünürlükte oynarsın ikincisi ekran kartı değiştirilmediği için laptopu değiştirmen lazım bildiğim kadarıyla sana bir tane model verebilirim bu modeli araştır çok güzel özellikte

Casper Nirvana CPQ-Q900-4M35
  • bu ekran kartı 3d max ı açar mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.