Merhaba forumdaşlar. Geçen ayın başlarında bir çay bahçesinin işletmesini aldım. Ben gelmeden önce maç yayını yapılmıyordu, ancak ben bu uygulamayı hayata geçirdim ve de Hyundai marka 50" bir plazma aldım (televizyondan çok memnunum, 2000 liraya almıştım, 10 taksit), yayınımızı ise bugüne kadar iç salonumuzda gerçekleştiriyorduk.
Geliyorum soruma, Bizim iç salonun bir kapısı arka bahçemize açılıyor arkadaşlar, ve de bu alan tam projeksiyonla yayın için biçilmiş kaftan, çok fazla ışık almıyor, 3 tarafı çevrili olduğu için. Buraya rahat 80-90 kişi sığdırabiliriz. Ben buraya projeksiyon kurmak istiyorum, ekran olarak da tam karşı tarafa bi sunta kestirtip, mat beyaza boyatıp koymak istiyorum. Eski tip sinema salonları gibi
Araştırmalarım sonucunda özellikle maç yayınlarında DLP teknolojili projeksiyonların yüksek kontrast ve de parlaklığı sayesinde daha başarılı olduğu bilgisini aldım, ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.
bu cihaz hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum, yapmak istediğim yayın için yeterli olur mu? Başka önerileriniz varsa onlara da açığım. Şimdiden teşekkür ederim
bende bu projektoru arastırıyorum, özellikleri iyi gözüküyor
Bende aynı ürünü araştırmaya başladım ama nette hiçbir yerde Lamba fiyatını bulamadım. Lamba fiyatı 200 TL olan X1260 modelini araştırırken bu teknik özellikleri ile dikkatimi çekti. Birde Lambasının nerede ve kaça satıldığını bir bulabilsem.