ne yapıyorlar yoksa burayı gözetleyip ona göre mi fiyat artırıyor bu cengevarler...birden bire 40 yeavro bi de kadeve fiyat artar mı yahu
quote:
Orjinalden alıntı: HuKe
ne yapıyorlar yoksa burayı gözetleyip ona göre mi fiyat artırıyor bu cengevarler...birden bire 40 yeavro bi de kadeve fiyat artar mı yahu
Tam tersine bu alette yurt dışı fiyatında düşüş yaşandı ben 750 ye al demiştim arkadaşa fiyatı 709$'a düşmüş .
Arkadaşlar şimdi bu alette hem hdmi var hem vga var. Benim ekran kartında dvi ve vga girişi var. Ben hdmi to dvi kablo almasam da direk vga'dan bağlasam kalite çok farkeder mi? yoksa dire bi çevirici alıp hdmi 'dan mı bağlayayım.
bu alette vga girişi yok yani vga dan bağlayamazsın bunu alacağına biraz daha çıkıp mitsubishi HD-1000U almak daha mantıklı ama aradaki farkta 500 lira :D ama 1500 ansi mitsubishi ve çok övülen bir model. ha amerikada 849$ a düşmüş fiyat o ayrı, getirtebilsek bide!
quote:
Orjinalden alıntı: muratremix
bu alette vga girişi yok yani vga dan bağlayamazsın bunu alacağına biraz daha çıkıp mitsubishi HD-1000U almak daha mantıklı ama aradaki farkta 500 lira :D ama 1500 ansi mitsubishi ve çok övülen bir model. ha amerikada 849$ a düşmüş fiyat o ayrı, getirtebilsek bide!
projektöre fazla para vermek istemiyorum bu alet 90o YTL ye felan malolacak. 1000 YTL psikolojik bir sınır gibi geliyor bana geçemiyorum oyüzden :)
quote:
Orjinalden alıntı: airfatih
quote:
projektöre fazla para vermek istemiyorum bu alet 90o YTL ye felan malolacak. 1000 YTL psikolojik bir sınır gibi geliyor bana geçemiyorum oyüzden :)
900 e ise bende alayım...nereden alacaksın söyler misin hemen gidip alayım
quote:
quote:
quote:
900 e ise bende alayım...nereden alacaksın söyler misin hemen gidip alayım
arakdaşım getirecek abdden .
@ airfatih
ama haksızlık bu yakında evleneceğim ve de dev ekranda film izlemek istiyorum üstelik ses sistemimde hazır...çok şanlısın arkadaşım çok...desene bize 1350 YTL yolu gözüktü
Bu alet Turkiyede daha ucuza yokmudur? 1000 YTL psikolojik sınır. Yurtdisinda fiyati dustuyse Turkiyede de dusecektir. iyi arastirmak lazim. Fiyat alanlar buradan paylasirsa cok iyi olur. Dusundumde ABD den garantisz almak riskli geliyor bana.
quote:
Orjinalden alıntı: Hanibal34
Bu alet Turkiyede daha ucuza yokmudur? 1000 YTL psikolojik sınır. Yurtdisinda fiyati dustuyse Turkiyede de dusecektir. iyi arastirmak lazim. Fiyat alanlar buradan paylasirsa cok iyi olur. Dusundumde ABD den garantisz almak riskli geliyor bana.
valla tabiki riskli ama en azında arıza çıkınca kaldırıp atıyosun:) Türkiye'deki gibi gereksiz adamlarla, ciddiyetsiz firmalarla muhatap olup canını sıkmıyorsun.
quote:
@ airfatih
ama haksızlık bu yakında evleneceğim ve de dev ekranda film izlemek istiyorum üstelik ses sistemimde hazır...çok şanlısın arkadaşım çok...desene bize 1350 YTL yolu gözüktü
dostum adanada biri sıfır benq mp720 satıyordu çok uygun fiyata ben 4:3 diye almadım belki hala satmamıştır. Adamın msni verim sana: bnkbrc@hotmail.comfiyat olarak ta 1075 YTL civarları bişeydi galiba. 1050 verdiler kabul etmedi.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Hanibal34
valla tabiki riskli ama en azında arıza çıkınca kaldırıp atıyosun:) Türkiye'deki gibi gereksiz adamlarla, ciddiyetsiz firmalarla muhatap olup canını sıkmıyorsun.
Turkiyede projektor tamiri yapan yerler var. Kaldirip atma derken tamir masrafini mi kastettiniz?
Kaldırıp atmaya gerek yok yav.. Tamir ettirirsin.. En azından çoğu durumda yenisini almaktan ucuzdur
quote:
ben 4:3 diye almadım belki hala satmamıştır.
4:3 ise bende istemem. yine de sağolasın
Alan deneyen arkadaşlar fotoğraflı bir inceleme yapabilir mi bende almayı düşünüyorum. Deneyimlerini bizimle paylaşırlarsa bizde faydalanalım.
Türkiyede bulamadim (istanbulbilisim dahil)
quote:
Orjinalden alıntı: serdaryildirim
Türkiyede bulamadim (istanbulbilisim dahil)
istanbul bilişimde satışta gözüküyor ama vardır yoktur bilemeyeceğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme