Şimdi Ara

Acer Predator Helios 300 türkiyeye gönderim açıldı ★ ANA KONU ★ i7-7700HQ ★ 1060 6GB 1100$ (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.264
Cevap
28
Favori
78.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz prize takılı iken ve şarj %100 iken oyundan çıkınca %80 %90 şarj durumu görüyorum bu normal midir?
  • 05mete05 0 kullanıcısına yanıt
    ne kadar suredir kullaniyorsunuz? fanlarda toz birikmis olabilir. bende de ayni durum vardi hatta ben termal macunu da degistirdim ama sorun fanlardaki tozlarmis. eger gpu sicakliginiz da cpu gibi 90 - 95 derece ise fanlarda toz birikme ihtimali var.
    hayir yok sanirim internette arastirmistim mikrofonlu oyunlarda oluyormus bu hep. tek yontem oyuna girince dolby audioyu tekrar acmak ve o sekmeyi kapatmamak.
  • iamtherealappa kullanıcısına yanıt
    3-4 aydır kullanıyorum pubg gibi oyunlarda ısınmasını başta normal karşılamıştım ama cs goda da elimi yakacak derecede ısınıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Adaptör kutudan çıkan ama?

Acer forumunda biri daha aynı durumu yazmış, normal demişler.
    dedigim gibi yapabilecekseniz termal macunu degistirip fanlardaki tozlari temizlemenizi oneririm. tozlari temizlemek icin fani da sokmeniz lazim. once motherboarddaki fanin kablolarini sokup sonra fanin ustundeki 8 kucuk vidayi cikarmaniz lazim.
  • iamtherealappa kullanıcısına yanıt
    hocam bunla ilgili video vs var mıdır?
  • Tarayıcıdan video izlerken arada cızırtı oluyor mu sizde de ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende kronik bir sorun var
    laptop ağır oyunlarda bir yerden sonra 97 98 dereceleri görüyor
    bu sıcaklığa ulaştığında fps birden 5 10 civarına düşüyor
    sonra fan yyeterince soğutunce tekrar çıkıyor
    ama bu sürekli oluyor oyun aralarında sürekli fps düşüyor
    çok canımı sıktı bu durum. ürünü de direkt amerikadan aldım servis olayı nasıl onu da bilmiyorum.
    macun değiştirmeyi düşündüm ama garantiden çıkmasını da istemiyorum

aynı durumu yaşayan ve çözüm bulan var mı acaba?
  • Ahbârî kullanıcısına yanıt
    Hotel Heroyoutube
    Acer Predator Helios 300 - How to Open & Apply Thermal Paste - Teardown
    https://www.youtube.com/watch?v=Ph2ibK79zd8

repaste videosu bu. fanlari ben kendim soktum. saniyorum fanin mainboard'la olan birkac kablosunu cikarmaniz lazim bir de ustteki o minik vidalari. cok zor bir sey degildi diye hatirliyorum sadece aceleye getirmeden dikkatli yapmak lazim. bir de fanin vidalarini fani mainboarddan soktukten sonra cikarmaniz daha iyi olur.

• Gittigidiyor'da 7000 tl'ye bir modeli var ancak sadece kutusu açılmış ibaresi var. Sizce güvenilirmidir ?
  • Bu notebookla ilgili her türlü işlem için bu kanaldaki videoları izlemenizi tavsiye ederim. Adam herşeyi açık açık anlatıyor.

• Bu bilgisayara sahip değilim amazon indirimini yakaladım ama banka izin vermemişti o zaman. Bence sıvı metal denemelisiniz. Bilgisayar hep tartışılıyordu metal fan değil daha çok ısınıyor vs diye. Bu uygulamayla 10 derece fark olur diye düşünüyorum youtubeda bir sürü uygulama videosu var. Umarım işinize yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazın da gelmesiyle beraber cihazdaki sıcaklıklar uçtu gitti. 95 dereceleri gördüm cpu'da.
    bir çözüm bulmam gerekiyor. repaste kaç derece fark ettiriyor? (sıvı metal olayına girmeyi düşünmüyorum, beni aşar.)
    laptop soğutucusu çözüm olur mu?
  • ARCTIC MX-4 ile 15-25 derece arası fark oluyor arkadaşlar bizzat denedim 2ml olan modelini mavi renk
  • Kışın ne güzel 75-80 derecelerde geziyordum şimdi 95'lere çıkıyor. Elimde Zm-nc 3 vardı o anca oyunların ısınmadan dolayı anlık fps düşüşlerini etkiliyor fakat hala laptop cayır cayır. Tek çözüm laptoba klima taktırmak heralde
  • emin52 E kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu yaşıyorum. Pubg'de 2 haftadır fps 90'dan 8 lere düşüyor. Son 2 gündür 30-40 ortalama ile oynuyorum oyunu. Bugün formatladım aynı sorun devam ediyor.

SSD yi teste soktum 1-2 hata buldu ama sankı sorun ısınmadan kaynaklı gibi.

Bende amazondan aldım. Garanti olayı nedir bilemedim.

Ayrıca kapağı açıp fan ı temizlemek macunu yenilemek vs. garantiyi (-ki eğer varsa) bozar mı?
  • 6 fanlı bir laptop soğutucu var antalyada otuyorum.Sürekli olarak 88-95 arasında git gel laptobun üstüne el konulmuyor bile.Klimali odaya geçtim 2-5 derece düştü ama yeterli değil.Undervolt vs her hangi birşley yapmadim acaba yapsam sorun çözülürmü?Bİrde klimali yönlendirici olarak kullanıp ek sogutucu yapsam iş görürmü yoksa hiç uğraşmayimmi ?
  • arkadaşlar işlemci kullanımını max %99 yapıp undervoltaj uygulayın kesinlikle fark edecektir.
    dediğiniz gibi yazında etkisiyle sıcaklık muhakkak kışa nazaran yüksel oluyor ama undervoltaj yapmayıp sıcaklıktan müzdarip olanlar kesinlikle undervoltajın faydasını görecektir.
    laptop standımda yok sahşen ufak birşeyle yükselti uyguluyorum arka tarafa etkisi oluyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahit.as

arkadaşlar işlemci kullanımını max %99 yapıp undervoltaj uygulayın kesinlikle fark edecektir.
    dediğiniz gibi yazında etkisiyle sıcaklık muhakkak kışa nazaran yüksel oluyor ama undervoltaj yapmayıp sıcaklıktan müzdarip olanlar kesinlikle undervoltajın faydasını görecektir.
    laptop standımda yok sahşen ufak birşeyle yükselti uyguluyorum arka tarafa etkisi oluyor yani.
    laptopı aldığım gün xtu'dan undervoltage yaptım. bugün arctic mx4'le repaste de yaptım. yok arkadaş inmiyor sıcaklık, kafayı yiyeceğim.
    %99 yapınca turbo boost yapmıyor diye söylenmişti hocam sanki, o zaman da işlemcinin bir numarası kalmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.