Şimdi Ara

Acer Predator Helios 300 türkiyeye gönderim açıldı ★ ANA KONU ★ i7-7700HQ ★ 1060 6GB 1100$ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.264
Cevap
28
Favori
78.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir haftaya yakındır kullanıyorum bu fiyata eşi benzeri yok. İ7 7700 ve gtx 1060 için 6 bin gibi bir fiyatı göze almalısınız Türkiye'de.

Oyun konusunda Fallout 4 harici bir oyun denemeye zamanım olmadı. Tüm ayarlar ultra da takılmadan oynatıyor. Sıcaklık ise ortalama 83-85 civarında. değişiyor.

Yeni çıkan oyunları high da cok rahat oynatır o konuda düşünmeyin bile.

Sıcaklık konusunda oyuncu laptopları biliyorsunuz hepsi ısınıyor artık bu laptopları iyi bir soğutucuyla kullanmak şart oldu. Diğer rakiplere baktığınızda da aşağı yukarı bu değerleri görürsünüz yapacak bir şey yok. İlla daha da soğuk olsun derseniz masaüstüne yonelmeniz gerekir.

Bir de isinsa dahi sıcaklık klavyenin üst kısmında birikiyor w a s d kısmı rahatsız etmiyor sıcaklık konusunda.

Sıkıntı olarak en çok rahatsız eden laptopun çok fazla parmak izi bırakması ekran da biraz karanlık gibi ama beni rahatsız etmiyor intel ayarlarından biraz parlaklığı artırdım gayet memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sıcaklık konusunda anlamadıgım bir nokta var yardımcı olurmusunuz
    Galaxy Tech Reviewyoutube
    Acer Predator Helios 300 Gaming Laptop • Nvidia GTX 1060 • Counter Strike Global Offensive Game Play
    https://www.youtube.com/watch?v=Jx1SZsfM7pg

bu oyundaki ayarların hepsi aynı şekilde yaptım ve oynamya başladım Max ayarlardan bassediyorum

gpu ve cpu kullanımı
    gpu hemen hemen aynı %1-2 fark ediyor
    cpu kullanımım ise %43 üzerini görmemiş genelde %35-40 arası (videoda %50 civarı)

benim aldığım minumum fps 200 geneldede 260fps civarındaydı (videoda 200fps üstünü arada görüyor bende 200altına düşmüyor max ayarlarda)

ısı videoda 72derecelerde çıkan max ısınması bende max 87lere cıkıyor, geneldede 80derecelerde

neden böyle bir fark var anlamadım, aynı ayarlar, aynı bilgisayar, bende herşeyi güncelledim ama aradaki ısı ve cpu farkı beni cıldırtıyor

cpu yönünden daha iyi gözüyor, daha iyi fps filan alıyorum ama bu ısınma canımı sıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 24 Temmuz 2017; 15:38:7 >

• İndirime girsede sipariş versem bende.899 dolarlık fiyat çok iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBaBaDaN

İndirime girsede sipariş versem bende.899 dolarlık fiyat çok iyiymiş.

indirime girmesi zor hocam

suan cihaz ön şatışta tam olarak çıkısı ağustos ve satış fiyatı 1300$ belirlendi. Amazondaki 900dolara alan arkadaş son kalan ürün olarak almış olabilirim. Cihaz 1100 dolardan 1050 dolara düştü. Uzun süredir 1050 dolar
  • Hocam ben bu bilgisayarı alıp monitöre bağlamak istiyorum.(yani masaüstü bilgisayar gibi kullanmak istiyorum)
    Hdmi kablo ile bağlarsam gecikme olur mu?

Size zahmet monitörünüz varsa input lag testi yapar mısınız?
  • monitörle kullanıyorum ben biraz eski ama

samsung 226bw 10-11yıllık monitör istersen test edebilirim. Hangi programla test etmemi önerirsiniz
  • Manyetizma kullanıcısına yanıt

Ben bu siteden test yapıyorum.Input lagı ölçmek için ne kadar doğrudur bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneraL_9

http://tft.vanity.dk/inputlag.html

Ben bu siteden test yapıyorum.Input lagı ölçmek için ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Ekranda bu site çekilirken fotorafı çekilmesi gerekiyormus bende yaptım, fark cok az

Acer Predator Helios 300 türkiyeye gönderim açıldı ★ ANA KONU ★ i7-7700HQ ★ 1060 6GB  1100$

8:967 den devam ederken monitör 8:957 den 8:961e geçermiş gibi anı yakalamışım. max 10ms fark var veya daha az.

bu ne işe yarıyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 26 Temmuz 2017; 0:2:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Manyetizma kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim eline sağlık.

Aynen fark yok denecek kadar az.

Ben benim laptopu tvye bağlamıştım 0.1 saniye gecikme vardı.
  • Sata 3 hdd takabiliyor muyuz hocam videoda amazon'dan önerilen hdd takılmış bilginiz var mı?

• merhaba arkadaşlar yurt dışından satın alma ile ilgili bir problem var, tecrübesi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
    bu bilgisayarı amazon.com üzerinde gördüm. amerikaya gidecek bir tanıdığım bana bu bilgisayarı getirecek. siparişi bugün türkiyeden amazon.com üzerinden verdik adres olarak amerikada bir oteli gösterdik. getiercek olan kişi yarın amerikaya gidecek ve bilgisayarı getirecekti. yalnız buradan sipariş ettiğimiz için sanırım 90 dolarlık vergi ücreti çıkardı. bu ücretin iadesini almamız mümkün mü? 377 lira gibi bir fiyat ödedik. hiçbir farkı olmadı buradan sipariş vermeyle. hatta oraya gönderilmesi için kargo ücreti aldı sanırım buraya free shipping diyordu. totalde 1tb harddisk ile birlikte 4718 liraya mal oldu. 377 lirası vergi. nasıl bir şey yapılabilir?
    teşekkür ederim şimdiden
  • Sanırım o 90$ ABD'de eyaletler arasinda alınan vergi. Daha önce başıma gelmişti. Bu farkı, arkadaşınız ABDden dönerken havaalanında Tax Free şubesinden(varsa tabi) alabilir mi diye amazon musteri hizmetlerine sorun bence. Ama böyle birşey varsa bile bildiğim kadarıyla ürünü ilk alırken amazona durumu anlatip ona göre tax free fişi gibi birsey istemeniz gerekiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: eminç

merhaba arkadaşlar yurt dışından satın alma ile ilgili bir problem var, tecrübesi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
    bu bilgisayarı amazon.com üzerinde gördüm. amerikaya gidecek bir tanıdığım bana bu bilgisayarı getirecek. siparişi bugün türkiyeden amazon.com üzerinden verdik adres olarak amerikada bir oteli gösterdik. getiercek olan kişi yarın amerikaya gidecek ve bilgisayarı getirecekti. yalnız buradan sipariş ettiğimiz için sanırım 90 dolarlık vergi ücreti çıkardı. bu ücretin iadesini almamız mümkün mü? 377 lira gibi bir fiyat ödedik. hiçbir farkı olmadı buradan sipariş vermeyle. hatta oraya gönderilmesi için kargo ücreti aldı sanırım buraya free shipping diyordu. totalde 1tb harddisk ile birlikte 4718 liraya mal oldu. 377 lirası vergi. nasıl bir şey yapılabilir?
    teşekkür ederim şimdiden

Hocam amerikada 1-2 eyalet dısında vergi iadesi yok ama adlarını hatırlamıyorum bu eyatlerin

• Yahu bu bilgisayarın ekranını görüş açıma göre ayarlamak istediğimde yani ekranı oynattığımda çok minik saliselerde gidip gelmeler oluyor. Bu normal mi? Çok garip. Tüm temaslarda olmuyor fakat kimi dokunuş ve oynatmalarımda bu olabiliyor.
  • 2Nokta.. 2 kullanıcısına yanıt
    Bende boyle bir sorun yok hocam.
  • @MiUtek @Manyetizma

Tesekkurler arkadaslar vergi falan derken hallettim aldim bilgisayari. Iadesi de olmaz gibi gorunuyor.

Yalniz bir sorun var donusturucu almadim ama bu kablonun uzerinde 125v yaziyor. Donusturucu olsa bile bunu bizim prizlere takmak yanlis olmaz mi?

Bir de bu kabloyu su an kullanamiyorum eski masaustunun power kablolarindan birini adaptore baglayip fise taksam sorun cikar mi?

Acer Predator Helios 300 türkiyeye gönderim açıldı ★ ANA KONU ★ i7-7700HQ ★ 1060 6GB  1100$

• bluees kullanıcısına yanıt
    Hocam bende artık rahatsız edecek boyuta geldi. İade etmeyi düşünüyorum o denli. Fakat şu durum da yapıyor; ben yüksek parlaklıkta çalışmaya pek alışkın değilim. Bu nedenle ekran parlaklık ayarlarını 10 üzerinden bir kademelendirme de bulunacak olursam; ben genellile 4. kademe de kullanıyorum. Ve test edip baktığımda 1,2,3,4 ve 5 kademeler de ekranı oynattığımda, kendine kendine, özellikle ekranı elime eğip büktüğüm de ekran da ani (milisaliselik) bir gidip gelme oluyor. Gözle fark edilir şekil de. 6 ve üzerinde yok fakat olacağı kaygısı özellikle garantisinin burada geçemeyecek olması nedeniyle beni çok düşündürüyor. Bir önceki 5 senelik laptop'umu ekran sorunu nedeniyle bıraktım.

Bu arada videosunu da çektim:
    Vimeo
    VID_20170730_041957
    https://vimeo.com/227577766

• eminç E kullanıcısına yanıt
    emin sıkıntı olmaz hocam. dönüştürücü de sıkıntı yaratmaz sen de eu güç kblasunu da kullansan olmaz ki netekim ben de öyle kullanıyrum. öönmeli olan adaptörün verdiği değer.
  • Bizim ürünün fiyatı 1245 $ olmuş. Bu arada amazonda, USB port sayısının azlığına bir nebze çözüm olabilecek uygun fiyatlı bir ürün var. Ürünün adı "AmazonBasics USB 3.1 Type-C to 4 Port USB Hub - White". Türkiye'ye gönderimi açık ve fiyatı toplamda 21.39 $ yapıyor. Oculus Rift çalıştıracağım için laptopun bu haliyle port sayısı yetersiz olduğundan sipariş verdim 1 tane. Normalde siyahı da satılıyor ama kargo süresi 1 ila 4 ay görünüyor malesef.
  • MiUtek M kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatının yükselmesinin sebebi ürünü şuan amazon satmıyor. Amazonun stoğu ara ara bitince ürün sayfasına girdiğinizde farklı satıcıların ürünlerini gösteriyor.

Bu arada eğer usb çoklayıcı alacaksanız aliexpresse muhakkak bakmanızı öneririm. 3-4 sefer usb 3.0 çoklayıcı aldım fiyatıda 3.5 - 4 dolar arasındaydı. Performanstada bir sıkıntı görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luaz. -- 1 Ağustos 2017; 1:48:51 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.