Şimdi Ara

acer recovery bolumu silinirse? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum biz muhabereciyiz aynı zamanda bilgisayarcı komutanlarımız iyi eski askerlik gibi degil askeriye baktılarki bu adam bilgisayarsız yapamaz dediler sen al kendine bir tane bilgisayar takıl kafana göree

anlıyacagın askeriye artık güll olmuşş
  • arkadaşlar teknik servis dvd gönderdi ve 5602 yi tamamen fabrika formatına döndürdüm
  • Arkadaşlar bn acer aspire 5930g kullanıcısıym bilgisayarımı xp ye çevirmk istedim çevirdimde yanlız recovery i yanlışlıkla harddisktn kaldırdım
    erecoveryden 3 dvd lik o dalgayıda oluşturmuştum ama onları taktığımda şimdi yükleme yapmıyor ben ayı pc yi buldum ondan recoveryi nasıl kendi bilgisayarıma aktarcam bi bilgisi oln varmı..
  • harici hardisk kutulari vardir onlari alirsan bilgisayarin hardiskini ona baglayip usb den hardisk kopyalama programlariyla orjinal hardiski kopyalaya bilirsin. ama kutuyu almadan once hardiskinin arabirimi destekliyip desteklemedigini kontrol et ona gore kutu al.
  • arkadaşlar ben de aspire 6930g var. az önce hardiskimi bölerken yanlışlıklı 10 gblık recovery bölümünü sildim. fakat ben o kısmı dvd ye yedeklemiştimtim. ama recovery yaptıktan sonra bilgisayar açılacağı zaman bootmgr is missing yazıyo ekrana yani sistem hiç açılmıyo. bu durumda ne yapmam gerekiyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.