İyi Günler AMD A10 İşlemcili Amd ATI R7 M265 2 GB VRAM'Lİ ve 4 GB Ram olan bir bilgisayara sahibim ancak aldığımdan beri bir yavaşlık var bazen wifi kesiliyor ve yeniden başlatmadan bağlanmıyor.windows 10 2A yükselttiğimden beri devam ediyor bazen kapatıyorum açtıktan sonra int olmuyor yeniden başlatıyorum sizce sorun ne olabilir ama bu sorun bilgisayarı aldıktan beri var bu arada bilgisayarı kasım 16 2014'te aldım.Oyun konusunda hiçbir sıkıntım yok pes 2015'te yüksek ayarlarda kasmadan sorunsuzz bir şekilde oynayabiliyorum.ayrıca acer tecrübeli arkadaşlara bir sorum daha var alırkenn ben 8 gb ram ve 1tb hdd istemiştim görevli bana küçük bir meblağ karşısında acer mecidiyeköy servisinde halledebileceğimi söyledi daha önce yapan varmı ?
Arkadaşlar bu arada daha laptopun altındaki vida yok bir tanesi bir sıkıntı çıkmaz değilmi zaten sökmekten anlamam servise falnda gitmedi sizce sorun çıkarmı ?
Yukarı
Kablosuz performansını iyileştirmek için Windows Güç Planı ayarlarını değiştirdin mi? Kablosuz ağ güç adaptörü ayarlarınızı yapmak için: Başlat'ı tıklatın, arama alanına güç seçenekleri yazın ve arama listesinden Güç Seçenekleri denetim masası programını seçin. Güç planı seçin ekranında, geçerli olarak seçili güç planınızın altındaki Plan ayarlarını değiştir'i tıklatın. Sonraki ekranda Gelişmiş güç ayarlarını değiştir'i tıklatın. Gelişmiş ayarlar penceresinde, Kablosuz Bağdaştırıcısı Ayarları'nı, ardından da Güç Tasarrufu Modu'nu tıklatın ve Pilde seçeneğini Maksimum Performans'a ayarlayın. Fişe takılı seçeneğinin de Maksimum Performans'a ayarlandığından emin olun. Ayarları kaydetmek ve pencereyi kapatmak için Tamam'ı tıklatın.
Sürücüler güncel mi? Bios güncel mi? Acer'in sitesinde benim kullandığım V3-371 için "Kablosuz performansını iyileştirmek için Windows Güç Planı ayarlarını günceller." yaması var mesela.