Şimdi Ara

Acer swift 3 314-41G 2.706 tl + 75 wp (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
6
Favori
10.264
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Mesajınız üzerine siparişi iptal ettim. Acer almak hata olacaktı.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/141248313

Teknoseyir bile 7 saat diyor.yukaridaki konuya bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkka kullanıcısına yanıt
    Macbookta çalışmayan programlarım olmasaydı çoktan 2019 model bir air almıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim ürün geldi, açtım sıfır şarjı varmış açılmadı. Şarja taktım. Çok şık kaliteli gerçekten, iş yerindeki arkadaşlarımda çok beğendi.Biraz kullanıp izlenimlerimi tekrar yazarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ekran kartsiz modelden 7 saat fln sarj suresi aliyorum

• Bir laptopda parlaklık değeri ve islemciye yüklenen yük pil oranını büyük oranda etkiler. %20 parlaklık ile %100 parlaklıkta kullanılan bir laptopta yarı yarıya batarya değeri duser. Sadece nete girer, film izlerim derseniz fan dahi çalışmaz. Ve Acer ekranı o kadar iyi parlaklık değeri veriyor ki gündüz %20-30 gece %0-10 arasında kullanıyorum ve daha yükseği beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumda 10 saat ekran süresi alırsınız (Ben 13 saat alıyorum). Daha önce yoga 520 aldım ve o da premium sayılır.maalesef %80 de dahi ekran beklentimi karşılamadı. Geceleri %80 gündüzleri %100 de kullanmak zorunda kalıyordum. Bu tür laptoplar da 10 saat ekran süresi hayal. 5 saat alamazsınız. 3000 altı Tn panel ve nit değeri düşük laptoplarda 3 saati zorlarsiniz ancak internet film vs ile. 2200 liraya satılan acerde 300 nit ekran varken, geçen hafta 6600 liraya düştü diye herkesen kapistigi Lenovo c740 da bile 250 nit ekran koymuşlar. Alanlar ekranin gündüzleri yeterli gelmeyebilecegini söylüyor.

• TURKISH-HANDERE T kullanıcısına yanıt
    Ürünü ne zaman sipariş ettiniz, bir de ggden mi teknosa.comdan mi?

• ggdan sipariş verdim.
    5 şubatta sipariş verdim, bugün öğleden önce ups teslim etti.

Yorumlardan sonra cihazın şarjını fulledim.

Saat :15:00da teste başladım.

Uyku modu ve ekran kapanmayı iptal ettim.

Baloncuklu hareketli duvar kağıdı ayarladım, parlaklık %50, wifi bağlı şekilde bıraktım laptopu.

Saat 17:35 itibari ile şarj şuan % 61kalmış.

Akşam eve geçtiğimde film izleyerek kaç saat dayandığınıda test edip yazarım

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    evde dört tane bilgisayar var ben bile dayanamayıp alacaktım millet iptal ediyor. İlginç..

• Oyun icin alinirmi fps delisi degilim orta ayarlarda oyun acarmi ? birde isinma olayi nasil.Ram ekleniyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Bir laptopda parlaklık değeri ve islemciye yüklenen yük pil oranını büyük oranda etkiler. %20 parlaklık ile %100 parlaklıkta kullanılan bir laptopta yarı yarıya batarya değeri duser. Sadece nete girer, film izlerim derseniz fan dahi çalışmaz. Ve Acer ekranı o kadar iyi parlaklık değeri veriyor ki gündüz %20-30 gece %0-10 arasında kullanıyorum ve daha yükseği beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumda 10 saat ekran süresi alırsınız (Ben 13 saat alıyorum). Daha önce yoga 520 aldım ve o da premium sayılır.maalesef %80 de dahi ekran beklentimi karşılamadı. Geceleri %80 gündüzleri %100 de kullanmak zorunda kalıyordum. Bu tür laptoplar da 10 saat ekran süresi hayal. 5 saat alamazsınız. 3000 altı Tn panel ve nit değeri düşük laptoplarda 3 saati zorlarsiniz ancak internet film vs ile. 2200 liraya satılan acerde 300 nit ekran varken, geçen hafta 6600 liraya düştü diye herkesen kapistigi Lenovo c740 da bile 250 nit ekran koymuşlar. Alanlar ekranin gündüzleri yeterli gelmeyebilecegini söylüyor.
    Yalan olmasın hocam bugün saat tutarak ve ciddi ciddi ağır işlemler yapmayarak kullandım ve test ettim batarya süresini tekrardan. Sadece nette gezdim ve Atom Text Editor kullandım, bu süre boyunca video bile izlemedim. 15.13'te şarjdan çektim cihazı, 18.45 gibi bataryası bitti. Video da çektim elimde kanıt olsun ACER ve Teknosa'ya karşı diye.

3.5 saat idare etti, bu 3.5 saatlik zaman sürecinin belki yarım saat - 45 dakikası bilgisayar uyku modunda kalmış bile olabilir. Yemek vs. yediğim, tuvalete gittiğim vs. süre aşağı yukarı budur.

Yapılan ayarlar şu şekildeydi: %30 parlaklık, En iyi batarya modu ayarlı.

Ekran kalitesinden yana sıkıntım yok, lakin ilk kez IPS ekran kullanıyorum. Bundan sonra IPS'ten şaşmam ama bir daha da böyle işlere de bulaşmam. Her neyse bugün TeknoSA'ya ulaştım, baya hararetli tartıştık. Cihazı pazartesi günü Acer servisine yönlendiriyorum onlar bakacak. Bir daha AMD işlemcili laptop kesinlikle almam. Bu da son oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

Yalan olmasın hocam bugün saat tutarak ve ciddi ciddi ağır işlemler yapmayarak kullandım ve test ettim batarya süresini tekrardan. Sadece nette gezdim ve Atom Text Editor kullandım, bu süre boyunca video bile izlemedim. 15.13'te şarjdan çektim cihazı, 18.45 gibi bataryası bitti. Video da çektim elimde kanıt olsun ACER ve Teknosa'ya karşı diye.

3.5 saat idare etti, bu 3.5 saatlik zaman sürecinin belki yarım saat - 45 dakikası bilgisayar uyku modunda kalmış bile olabilir. Yemek vs. yediğim, tuvalete gittiğim vs. süre aşağı yukarı budur.

Yapılan ayarlar şu şekildeydi: %30 parlaklık, En iyi batarya modu ayarlı.

Ekran kalitesinden yana sıkıntım yok, lakin ilk kez IPS ekran kullanıyorum. Bundan sonra IPS'ten şaşmam ama bir daha da böyle işlere de bulaşmam. Her neyse bugün TeknoSA'ya ulaştım, baya hararetli tartıştık. Cihazı pazartesi günü Acer servisine yönlendiriyorum onlar bakacak. Bir daha AMD işlemcili laptop kesinlikle almam. Bu da son oldu.

Alıntıları Göster
    Hocam servis batarya değişimi yaparsa direk iade raporu isteyin.Servis tamirle işin içinden çıkmak ister. sorun yok derse thh ye gitmeniz gerekli.

• GG tekrar 2706 lira

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Bence sizin 13 saat almanız da çok normal gelmedi o işlemciyle..macbook air bile 10 saat görüyor..

• Çok oyun delisi değilim böyle bir şey işimi ne kadar süre görür?

yazılım, ofis + genel olarak csgo dota2 gibi oyunlar ve ara sıra witcher 3 için işimizi görür mü?

Laptop lazım çok da para vermek istemiyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Bence sizin 13 saat almanız da çok normal gelmedi o işlemciyle..macbook air bile 10 saat görüyor..
    hocam aslında banada normal gelmiyor. uzerinde 12 saat diyor cünkü
    netflix dizi indirip izliyorum. full sarjdan sonra 10 bölüm izlediğim oluyor. arada nete giriyorum 2-3 saat. Ama benim laptop free geldi, sıfır windows kurulu ve uzerinde hic program yüklü değil.driver dahi yok. sadece wifi acık. ekran %20.i3 8145u işlemcili.Laptop pilleri cok kırılgandır. ekranı %60-70 lere getirsem işlemciye biraz yük bindirsem direk 10 saatin altına düser diye düsünüyorum. oyun acsam direk 4-5 saat e de düser.

• Bu arada, GittiGidiyor üzerinden artiway ile belirli bir yüzdede iade alabilirsiniz. Tabi eğer zaten %5 indirim aldınız diye vermeme gibi bir durumları olmazsa..

• Acer servisi ankarada nerde bilen var mi?

• teknoseyir ve technopat incelemelerinde bataryanın 5-7 saat gidebileceği söylenmiş zaten :)

Yoğun kullanırsın 5 gider, ayarları yaparsın 7 gider vs ama bu laptop için ortalama kullanımda pil ömrü 6 saat civarı bence.

Dün öğlen 3de fullemiştim, parlaklık %50 de wifi ve Bluetooth hep açık kablosuz mouse bağlı,

Biose güncelleme, windows güncellemeleri ve yükseltmesi, youtubedan Bluetooth bağlantısı ile anker soundcore motion + müzik dinleme, int derken 21.00 de pil bitti.

Bugün wifi ve Bluetooth kapalı, parlaklık %20 de harici hddden film açıcam bakalım ne kadar süre dayanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: TURKISH-HANDERE

teknoseyir ve technopat incelemelerinde bataryanın 5-7 saat gidebileceği söylenmiş zaten :)

Yoğun kullanırsın 5 gider, ayarları yaparsın 7 gider vs ama bu laptop için ortalama kullanımda pil ömrü 6 saat civarı bence.

Dün öğlen 3de fullemiştim, parlaklık %50 de wifi ve Bluetooth hep açık kablosuz mouse bağlı,

Biose güncelleme, windows güncellemeleri ve yükseltmesi, youtubedan Bluetooth bağlantısı ile anker soundcore motion + müzik dinleme, int derken 21.00 de pil bitti.

Bugün wifi ve Bluetooth kapalı, parlaklık %20 de harici hddden film açıcam bakalım ne kadar süre dayanacak
    daha iyi pil modunda mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

daha iyi pil modunda mı?

Alıntıları Göster
    Pil modu "Acer" performans ve denge modunda.

Sabah 9.35 de full şarjda wifi açık,
    parlaklık %30da bıraktım
    dahili hafızaya attığım film arşivinden aralıksız film açtım.
    Kendi hoparlörü ile film izlendi.
    ses düzeyi 30

Şu an itibari ile 14:35 pil %55

Bence gayet iyi.

Testleri Bluetooth hoparlör bağlı olarakda yapacağım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.