Şimdi Ara

Acer Swift-3 laptopta 2 adet harici monitör kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Acer Swift-3 marka bir laptopum var. Teknik özellikleri ne kadar önemli konu açısından bilmiyorum fakat içerisinde Intel HD 520 ekran kartı bulunmakta. Benim bir isteğim var ama bu konuda kısıtlı bilgi birikimine sahibim, kendim şu an hali hazırda araştırmalar yürütüyorum sizlere de sormak istediğim için bu konuyu açtım. Ben, bu laptopa 2 adet monitör bağlamak istiyorum, 1 adet HDMI çıkışı var ve başka bir görüntü çıkışı bulunmamaktadır.
    Bağlamak istediğim monitörler muhtemelen HP 24-ES veya 27-ES modelleri olacak fakat daha tam karar verebilmiş değilim.
    Bu laptopa 2 adet bu monitörlerden bağlanabilir mi ?

• Kullandığınız cihazda sanırım başka bir harici ekran kartı bulunmamakta.
    Tam olarak modelini belirtseniz çok daha iyi olurdu, yani Acer Swift 3 etiketi ile 12 farklı modeli bulunmakta ve hemen hemen hepsinin özellikleri birbirinden farklı

Ancak, belirttiğiniz GPU(Intel HD 520), 3 monitöre kadar destek vermekte. Laptop ekranı + ilave monitör + ilave monitör şeklinde kullanabilecek olduğunu anlamına geliyor.
    Fakat, tek HDMI çıkışı olması sizi zorlayacak durum, çünkü burada dönüştürücü veya çoğaltıcı-dağıtıcı kullanmanız gerekecek.
    USB to HDMI, HDMI splitter gibi bir ürün size yardımcı olacaktır.
  • tek çıkış varsa çoğaltıcı ile 2 monitörü bağlarsın ama ikisinde de aynı görüntü olur.
  • Selamlar tekrardan,
    Benim elimde bulunan laptop şu linkte olan >>http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_acer-s3-471-77gj-14-in%C3%A7-fhd-%C4%B1ntel%C2%AE-core%E2%84%A2-i7-6500u-2-50-ghz-8-gb-256-gb-ssd-windows-10-notebook-1167768.html?ga_query=acer%20sw3

Windows'ta ki genişlet moduyla geniş bir ekrana sahip olamıyorum sizlerin yazdığından anladığım bu yani 2 adet monitör almam benim hiç bir işime yaramayacak gibi duruyor değil mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.