Bende bir driver yüklemesi yaptığım zaman aynı sorunlar bendede oluyor. Çok sık başıma gelmeye başladı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bende bir driver yüklemesi yaptığım zaman aynı sorunlar bendede oluyor. Çok sık başıma gelmeye başladı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mavi ekran değilde hocam Windows başlatilamadi diyor sorun gider yapıncada sistem geri yükleme yapıyor. 5 kez yaşadım son 2 ayda. Yukarıda arkadaşlar da belirtmis. Genelde bir driver günceleme sonrası meydana geliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bugün Windows ocak 2021 güncellemesi geldi onu yükledim sistemi kapattım açarken yine Windows başlangıç onarmayi açtı ve oda başarılı olmadı yeniden format attım. Bir driver veya güncelleme yükleyince hep böyle yapıyor. Servise göndereceğim cihazı bu sorun için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadaslar laptopun sol tarafta menteseyi tutan vida cıktı. kapağı acarken kasa ayrılıyor. Tavsiyede bulanacak var mı ne yapılabilir. Şikayetvar a baktım servis hiç iç acıcı değil. 3000 tl dahi istiyormus :D Türkiyedeki fırsatcılığın geldiği nokta |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |