Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 1 Ocak 2025; 20:58:26 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Interesting Thing kullanıcısına yanıt
    Ben henüz bu DH hesabı doğrulamadığımdan dolayı sizin mesajınızı ancak bildirimden kısmen okuyabildim. Buradan yazarsanız sevinirim.

Bilgisayarla şimdiye dek henüz bir sorunla karşılaşmadım. Ekranı film izlemek açısından bence güzel, ekranın kenarlarının ince olması, ekranın büyük gibi gözükmesini sağlıyor.

Alüminyum kasası, sağlam gözükmesini sağlıyor. Sabahları az soğuk yere bıraktığımda ve elime aldığımda çok soğuk oluyor (yani ısı iletkenliği plastiğe göre daha fazla, avantajı ve dezavantajını gelecekte göreceğim).

MediaMarkt'tan aldığımda 4200 TL idi. Halbuki yıl sonu indirimi vardı. Mağaza fiyatları ile internet fiyatları bir değil. Bazen fiyatı 3500'e kadar gerileyebiliyor.
  • Merak ettiğim tüm soruları yanıtlamışsınız zaten. Çok teşekkürler. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler.
    Laptopu dün satın aldım aldım herşey iyi hoş çok beğendim fakat birşey takıldı gözüme. Ekran ve gövdenin birleşim noktasındaki siyah swift yazısının olduğu uzun çubuğun oynadığını farkettim normali bu mudur yoksa bir anormallik mi var orda?

• Interesting Thing kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz olay normal. İlk başta benim de dikkatimi çekti ama daha sonra tasarımın böyle yapıldığını fark ettim. Fark ettiğim diğer bir şey ise, ekranı daha fazla açtığımızda gövdenin yerden biraz kalkması (gövde ayakları yerine ekran tabanı geçmesi). Bu arada yeni bilgisayarınız hayırlı olsun efendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob The Sponge -- 10 Mart 2020; 21:20:38 >
  • Çok teşekkürler bende biraz öyle düşünmüştüm. Yardımlarınız ve emeğinize sağlık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.