Şimdi Ara

Acer TravelMate 8202WLMi, Aspire 5672WLMi, (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar servisi aradım netteki özellikler yurtdışı için biz getirirken bluet. suz olarak getirdik dedi.. zaten üzerindeki mausun yanındaki etikettede bluet. yazmaz dedi.
    gerçekten etikette wirls. yazıyor ama blut. yazmıyor .

yani orada bluet. düğmesini görsenizde içinde yokmuş.. :)

peki taktırabilirmiyiz içine dedim çünkü sonuçta kasa üzerinde blue. düğmesi var ama içine takılmamış elimizde o yedek parça yok dedi

alırken dikkat edin
  • genel olarak memnun musun peki aletten? İncelemeler ve testler sonucunda hangi kanıya vardın? Test sonuçlarını bizlerle de paylaşır mısın?
  • arkadaşlar ben baska bir sayfadada bu yapacagım yorumu yapmıştım(fakat daha ayrıntılıydı) ama tekrar etmek istiyorum.
    türkiyede satılan ürünler kesinlikle içleri açılarak oynama yapılıyor.
    bununla ilgili başka bir arkadaşında yorumu vardı.
    bloototh olayında da aynı sorun var.
    üretici firma bunu bloototh lu olarak üretiyor entegre yani
    adamlarınkı iş olsun sadece. gerisi yalan.

bizim 5672 gayet iyimiş. birde kendimiz görmemiz lazım.
    oda ayın 23 ünde olacak. bugun kesinleşti. merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
    23ünde forumda olurum.
    ilgilenenlere:)
  • 5672 için çok amatör olarak yorumlarım ekran çok iyi gelmedi bana biraz yandan yada üstten bakınca çok parlama yapıyor, dell in eski bir modlini IBM in eski bir serini ve toshiba m70 serisini kullanmıştım sanki toshiba nın ekranı daha iyi geldi bana.

dediğim gibi mausun parmak koyduğumuz yerindeki ısınma normal gelmedi bir süre parmağınızı orada tutarsanız sıcaklık rahatsız ediyor ama makinenin başka bir yerinde ısınma yok, performans olarak bana gayet iyi geldi ama henüz bir oyun yükleyip oynamadım

kamerasıda pek net değil gibi bende 22 ytl ye aldığım webcam var onun netliği çok daha fazla, ama notbook üzerinde webcam daha önce denemedim yani harici webcamla kıyaslamak çok doğru değil kanımca

kasa pek hoşuma gitmedi 8204 modelinin kasasını görmüştüm o çok daha şık duruyordu

kart readerlar gayet iyi hiç peoblem çıkarmadan kartları çok hızlı olrak okuyorlar dvd sini henüz deneyemedim

şahsi fikrim toshiba m70 ve HP pavl. bu 5672 den daha iyi gibi geldi ( hp pavln. sadece ekranını gördüm test etmedim )

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.