iyi günler arkadaşlar 22 inch lcd ekran almayı düşünüyorum benq g2220hda lg 2243 ve acer v223wbbd arasında gidip gelmekteyim bu monitörler hemen hemen aynı fiyat aralığında şimdi acer de dvi var hdmi çevirici ile hiremco x3 bağlayabilirmiyim? forumdamı bir yerde görmüştüm monitör dvi-d destekliyse olur gibi bir yazı onu şimdi bulamadım ama acerde dvi-d desteği varmış birde acerin çözünürlüğü 1680x1050 diğerleri 1920x1080 çözünürlük çokta sorun değil benim için gönül isterdiki en iyisini almak ama en ucuz fiyatlı olanla işimi görmek istiyorum bu üçü arasından hangisini tavsiye edersiniz?
ben daha çok dvi lı olsun istiyorum forumda acer v223wbbd kullanan varmı eğer varsa bu monitör hakkında düşüncelerini yazarsa iyi olur.
acer v223wbbd siparişi verdim gelince nasıl olduğunu yazarım
quote:
Orijinalden alıntı: svoodoo
acer v223wbbd siparişi verdim gelince nasıl olduğunu yazarım
hayırlı olsun fotograflı ufak bı ınceleme yaparsan cok hayrı gecer
monitör geldi kutusunun içinde vga dvi power kablosu ingiliz sistem için power kablosu çıktı monitörü dvi dan bağladım önceden tüplü 17 inch monitörüm vardı ilk başta tuhaf geldi ama şimdi alıştım çok hoşuma gitti görüntüsü gayet güzel eniştemde lg 2253 var oda baktı beğendi monitörün hdcp desteği varmış dvi çevirici ile ps3 bağlanabilir galiba fotoğrafları cep telefonuyla çektim çok iyi olmadı