Şimdi Ara

Acer V3-551g Amd a10 4600m + 7670m KULLANICI KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
8
Favori
29.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almayı düşünen arkadaşlar için freedos almalarını önerebilirim.
    Dual graphichs ve daha yeni bir işlemcisi var bu bilgisayarın ondan dolayı bence windows 8 e pek oturtamadılar.
    Windows 7 ultimate te hiç bir sorunu yok arkadaşlar herkeze tavsiye ederim
    40 saniyede açılma olayına hdd sini kullandığımda saymadım saniye olarak ama yinede çok uzun sürmüyordu...
    Edit : Anlık takılma olayını windows 8 de de windows 7 de de yaşamadım hiç görmemişim editleyerek cevap verdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan314 -- 5 Ocak 2013; 9:51:02 >
  • beyler bende yeni aldım bu lap topu, açılış tuşuna basıyorum acer limpus mu nedir onu kuruyor sonra root@localhost / böyle bişey geliyor ekrana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elegan25

beyler bende yeni aldım bu lap topu, açılış tuşuna basıyorum acer limpus mu nedir onu kuruyor sonra root@localhost / böyle bişey geliyor ekrana ?

Freedos gibi görünüyor cihazınız.Windows 7 veya 8 yükleme cd si ile format atmanız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

quote:

beyler bende yeni aldım bu lap topu, açılış tuşuna basıyorum acer limpus mu nedir onu kuruyor sonra root@localhost / böyle bişey geliyor ekrana ?

Freedos gibi görünüyor cihazınız.Windows 7 veya 8 yükleme cd si ile format atmanız lazım

win7 cdsi var elidme ne yapmam gerek takıp bilgisayarı başlatıyorum fakat, yeniden aynı ekrana geliyor?
  • arkadaşar bilmiyorum şans işi mi? ben hiçbir sorun yaşamadım. gayet stabil ve hızlı çalışıyor. Metehan bey benim sorumu görmediniz sanırım. yaptığınız işlemler hakkında biraz detay istemiştim.
  • hatta şu an skyrim oynuyorum. high quality ayarda çok az takılma var. medium ayarda canavar gibi oynatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dişçi79

arkadaşar bilmiyorum şans işi mi? ben hiçbir sorun yaşamadım. gayet stabil ve hızlı çalışıyor. Metehan bey benim sorumu görmediniz sanırım. yaptığınız işlemler hakkında biraz detay istemiştim.

Görmemişim kusuruma bakmayın.Derecelendirme yaparken harici disk kutusu takarak harici yaptığım bilgisayarın içinden çıkardığım hdd de bilgisayara usb yoluyla bağlıydı hocam ondan dolayı görünmüş
    Ssd yi direk bilgisayarın hdd yerine taktım.Eğer alıcak olursanız ssd montajında yardımcı olmaya çalışırım.
    Biraz maliyetli bir iş ama bilgisayarı kendine getiriyor resmen...
    Windows 7 yi direk ssd ye kurdum hocam sonra içinden çıkan diskide harici yaptığımda usb den bağlayıp direk biçimlendirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan314 -- 5 Ocak 2013; 17:18:51 >

• Açılma süresi değil de masaüstünün gelme süresi 3dk'yı aştığı için an be an win7'ye geçiyorum.Hani masaüstü çok dolu olsa neyse.
    O da olmazsa tekrar win 8 yapıp bir şekilde iade..

Edit:

z580 aldım mis gibi.. iade etme aşaması biraz sıkıntılı geçti(mediamarkt) ama üstüne biraz daha koyup z580 aldım.

şimdi farkettim nette freedos versiyonları çok daha ucuzmuş. geçmiş ola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -w K- -- 6 Ocak 2013; 23:09:12 >
  • merhaba arkadaşlar 1 hafta önce bende aynı bilgisayardan aldım. windows8 olarak geldi tabi pes2012 oynuyorum ekranda kırılmalar oluyor. ayarları değiştirip görüntü kalitesini orta yapıp, çözünürlüğü 1366*768 in altına alsam da yine kırılmalar mevcut. Takılma yok gibi sanki ne kastetdiğimi sanırım anladınız. Aynı oyunu masaüstümde oynuyorum özellikleri sayıyorum E7300 2,66ghz Core2due, 2Gb ram 800mhz ,Asus 4670 1Gb ekran kartı ve 32 bit Windows7, en yüksek kalite ayarlarında dahi ne takılma var ne kırılma. Aldığım bilgisayar her halukarda masaüstünden daha yüksek donanımlı bildiğiniz gibi. Acaba sorun nedir Windows8 i kaldırıp W7 mi kurmalıyım ? Hiç içime sinmiyor böyle yapması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yildiz_03

merhaba arkadaşlar 1 hafta önce bende aynı bilgisayardan aldım. windows8 olarak geldi tabi pes2012 oynuyorum ekranda kırılmalar oluyor. ayarları değiştirip görüntü kalitesini orta yapıp, çözünürlüğü 1366*768 in altına alsam da yine kırılmalar mevcut. Takılma yok gibi sanki ne kastetdiğimi sanırım anladınız. Aynı oyunu masaüstümde oynuyorum özellikleri sayıyorum E7300 2,66ghz Core2due, 2Gb ram 800mhz ,Asus 4670 1Gb ekran kartı ve 32 bit Windows7, en yüksek kalite ayarlarında dahi ne takılma var ne kırılma. Aldığım bilgisayar her halukarda masaüstünden daha yüksek donanımlı bildiğiniz gibi. Acaba sorun nedir Windows8 i kaldırıp W7 mi kurmalıyım ? Hiç içime sinmiyor böyle yapması

Vsync açıkmı hocam ? değilse açabilirsiniz pes 2013 oynuyorum ben hiç bir sıkıntı olmuyor Oyun ayarlarından vsync i açın düzelmesi lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: -w K-

Açılma süresi değil de masaüstünün gelme süresi 3dk'yı aştığı için an be an win7'ye geçiyorum.Hani masaüstü çok dolu olsa neyse.
    O da olmazsa tekrar win 8 yapıp bir şekilde iade..

Bir adet recovery cd si oluşturmanızı tavsiye ederim hocam.Zira crackli olan windows 8 ile iade alacaklarını sanmıyorum.
    Windows 7 ultimate 64 bit kurduğunuzda hiç bir sıkıntınız kalmayacağını düşünüyorum
  • quote:

Attığınız özel mesaja cevap yazdım ama okumamışsınız sanırım.
    Windows 7 cd sini takmadan önce o açılıştaki yeşil ekrandayken f2 veya del tuşu ile bios a giriniz.
    Boot bölümüne gelip uefi modunu legacy boot moduna alınız ve cd rom u 1. boot seçeneği olarak seçiniz.
    Daha sonra cd nizi taktığınızda format win 7 kurulum görüntüsünün önünüze geldiğini göreceksiniz.
    Önce uefi modu legacy moduna alıp kaydedip çıkın daha sonra tekrar biosa girip cd rom u boot ta 1. seçenek olarak gösterin ki zaten 1. seçenektir muhtemelen 2. seçenek olsa bile yinede görecektir görmezse dediğim gibi 1. seçeneğe getirin ve yine kaydedip çıkın...

• quote:

quote:

merhaba arkadaşlar 1 hafta önce bende aynı bilgisayardan aldım. windows8 olarak geldi tabi pes2012 oynuyorum ekranda kırılmalar oluyor. ayarları değiştirip görüntü kalitesini orta yapıp, çözünürlüğü 1366*768 in altına alsam da yine kırılmalar mevcut. Takılma yok gibi sanki ne kastetdiğimi sanırım anladınız. Aynı oyunu masaüstümde oynuyorum özellikleri sayıyorum E7300 2,66ghz Core2due, 2Gb ram 800mhz ,Asus 4670 1Gb ekran kartı ve 32 bit Windows7, en yüksek kalite ayarlarında dahi ne takılma var ne kırılma. Aldığım bilgisayar her halukarda masaüstünden daha yüksek donanımlı bildiğiniz gibi. Acaba sorun nedir Windows8 i kaldırıp W7 mi kurmalıyım ? Hiç içime sinmiyor böyle yapması

Vsync açıkmı hocam ? değilse açabilirsiniz pes 2013 oynuyorum ben hiç bir sıkıntı olmuyor Oyun ayarlarından vsync i açın düzelmesi lazım...

teşekkür ederim hocam hiçbir sorun kalmadı fazla oyun tecrübem olmadığı için bunu gözden kaçırdım. hatta denemek için güç tasarrufu modunda batarya enerjisi ile yüksek kalite pes ayarları ile oynadım onda bile sorunsuz oynadım. Puanlama 4.9 almasının benim gözümde hiçbir önemi kalmadı. Bilgisayarın değerlendirilmesi eksik yapılmış galiba windows güç tasarruflu grafik kartını denemiş. elbette çok daha iyi ekran kartları mevcut ama 7670m yeterince güçlü olduğunu bana göre kanıtladı.

• Metehan bey sizinle ayni laptopu aldigim icin sansli hissediyorum. Bilginiz ve paylasimlariniz icin tesekkurler. Sizinle ayni yolu izlemek istiyorum. Ssd, win7 ve 8gb ram benimde yapmak istediklerim. Ancak bu haliylede cok memnunum ve garantisini bu haliyle bitirecegim sanirim. Ancak bu gelistirmeleri yaparken sizden destek mutlaka isteyecegim ve esirgemezseniz cok mutlu olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dişçi79

Metehan bey sizinle ayni laptopu aldigim icin sansli hissediyorum. Bilginiz ve paylasimlariniz icin tesekkurler. Sizinle ayni yolu izlemek istiyorum. Ssd, win7 ve 8gb ram benimde yapmak istediklerim. Ancak bu haliylede cok memnunum ve garantisini bu haliyle bitirecegim sanirim. Ancak bu gelistirmeleri yaparken sizden destek mutlaka isteyecegim ve esirgemezseniz cok mutlu olurum

Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana hocam bende teşekkür ederim güzel sözleriniz için
    Elimden geldiğince her türlü soruna yardımcı olmaya çalışıyorum

• arkadaşlar malum bilgisayarı alıyoruz ve dahilinde Windows8 lisanslı ürünü içinde ücretini ödüyoruz. ilk aldığımda acilen Windows7 kurmayı düşünüyordum ama şimdi W8 den memnunum. içimizde şu an Win7 i kuran arkadaşlar var. Birgün geri Win8 dönmek isterlerse ilk aldığı gibi lisansa nasıl sahip olacaklar.
    Benim sorum "kurtarma diski" denilen olay bu mu oluyor. Ben oluşturdum ama boş bir harici harddiske yapabildim ancak yaklaşık olarak 13.6 gb yer kapladı. zaten işleme başlamadan en az 16 gb kapaiteli harici-disk, flash bellek vs istedi. hatta oluşturulan dosyanın içeriğini göstereyim

Acer V3-551g Amd a10 4600m + 7670m KULLANICI KULÜBÜ

• yukarıda gösterdiğim klasördeki dosyaları bir flash belleğe yada harici harddisk e olduğu gibi kopyalayıp format atabilirmiyim. sorularımın aciliyeti yok arkadaşlar finali , sınavınızı başınızdan def ettikten sonra mükemmel kullanıcı olma yolunda ilerleriz hep beraber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yildiz_03 -- 10 Ocak 2013; 17:49:48 >
  • quote:

yukarıda gösterdiğim klasördeki dosyaları bir flash belleğe yada harici harddisk e olduğu gibi kopyalayıp format atabilirmiyim. sorularımın aciliyeti yok arkadaşlar finali , sınavınızı başınızdan def ettikten sonra mükemmel kullanıcı olma yolunda ilerleriz hep beraber

Yaptığınız doğru hocam yedekleme yani recovery yapabilmişsiniz.
    Bunu power iso veya başka bir iso programıyla windows boot iso su olarak ayarlamanız lazım bildiğim kadarıyla internetten araştırırsanız çeşitli döküman mevcut.
    Daha sonra bunu cd ye veya usb ye usb den windows kurulumu için gerekli bir program var onun ile boot dvd si veya boot için flash bellek oluşturabilirsiniz.
    Windows dosyalarını isolarken windows 7 için konuşuyorum çünkü daha önce hiç windows 8 kurulumu yapmadım etiketleme vs. var sanırım ona dikkat edin.
    Çok fazla yardımcı olamadım kusuruma bakmayın...
    Belki daha başka yöntemlerde olabilir ben bildiğimi açık olarak yazmaya çalıştım.İyi günler dilerim...

• quote:

quote:

yukarıda gösterdiğim klasördeki dosyaları bir flash belleğe yada harici harddisk e olduğu gibi kopyalayıp format atabilirmiyim. sorularımın aciliyeti yok arkadaşlar finali , sınavınızı başınızdan def ettikten sonra mükemmel kullanıcı olma yolunda ilerleriz hep beraber

Yaptığınız doğru hocam yedekleme yani recovery yapabilmişsiniz.
    Bunu power iso veya başka bir iso programıyla windows boot iso su olarak ayarlamanız lazım bildiğim kadarıyla internetten araştırırsanız çeşitli döküman mevcut.
    Daha sonra bunu cd ye veya usb ye usb den windows kurulumu için gerekli bir program var onun ile boot dvd si veya boot için flash bellek oluşturabilirsiniz.
    Windows dosyalarını isolarken windows 7 için konuşuyorum çünkü daha önce hiç windows 8 kurulumu yapmadım etiketleme vs. var sanırım ona dikkat edin.
    Çok fazla yardımcı olamadım kusuruma bakmayın...
    Belki daha başka yöntemlerde olabilir ben bildiğimi açık olarak yazmaya çalıştım.İyi günler dilerim...

Alıntıları Göster
    Rica ederim Metehan bey demek istediğinizi anladım. Galiba yapılması gereken bu dosyayı saklayıp sonra lazım olduğunda programlar aracılığı ile " windows boot iso " olarak ayarladıktan sonra kurulum için hazırlamak. Tüm arkadaşların yapmasını öneririm elinizde bir yedek bulunsun. Ama şunu söylemek lazım kurtarma diski oluştururken harici harddisk kullanırsanız içindekileri geçici olarak yedekleyin sonra geri taşırsınız çünkü her şeyi siliyor.

Yalnız hocam banim anlamadığım mesele bu büyüklükteki (13.6 gb) bir dosyayı bir dvd ye sığdırmak mümkün mü "windows boot iso" yaparken sonuçta kurulum yaparken tek dvd ister benim bildiğim. Ama bu konularda tecrübem hiç yok onu da söylemek isterim. WindowsXP neydi be CD den kurulurdu hey gidi hey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yildiz_03 -- 10 Ocak 2013; 21:50:35 >

• Merhaba pcdepo da su anda bu alet 1300 lira acaba alsam isinma , donma gibi sorunlarim olur mu? fan sesi rahatsiz edici degildir umarim, zirt pirt calisan fani hic haz etmiyorum da...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.