Şimdi Ara

Acer V3-571G-736B8G50MAII NOTEBOOK İNCELEME (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
42.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acer V3-571G-736B8G50MAII olanı değil de 736B8G75MAII olanını 3 gün önce Saturn Demirörenden 1830 TL ye aldım.

Şu ana kadar tahtaya vurayım :) her hangi bir tıkırtı vs duymadım.

Chivalry: Medieval Warfare VE pes 2013 oyunlarını gayet akıcı bir şekilde oynadım. Kısmetse bugün yarın biraz daha performanslı oyunlar kuracağım makineye. Medal of Honor Warfighter ve COD BOII gibi.

Benim model de usb 3.0 da mevcut. Yukarıda verdiğiniz elektroworld linikinde tanıtılan makinede usb 3.0 yazdığını görmedim.

736B8G75MAII modelini google ile arattığımda avrupa ülkelerinin sitelerinde görebildim sadece. Ülkemizde online satış yapan sitelerde sanırım herhalde mevcut değil.

http://www.puntomatica.com/portatiles/1353-portatil-156-acer-aspire-v3-571g-736b8g75maii-intel-i7-8gb-w8-64bit-4712196380373.html

Şu anlık gayet memnunum makineden.

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil_dev

Acer V3-571G-736B8G50MAII olanı değil de 736B8G75MAII olanını 3 gün önce Saturn Demirörenden 1830 TL ye aldım.

Şu ana kadar tahtaya vurayım :) her hangi bir tıkırtı vs duymadım.

Chivalry: Medieval Warfare VE pes 2013 oyunlarını gayet akıcı bir şekilde oynadım. Kısmetse bugün yarın biraz daha performanslı oyunlar kuracağım makineye. Medal of Honor Warfighter ve COD BOII gibi.

Benim model de usb 3.0 da mevcut. Yukarıda verdiğiniz elektroworld linikinde tanıtılan makinede usb 3.0 yazdığını görmedim.

736B8G75MAII modelini google ile arattığımda avrupa ülkelerinin sitelerinde görebildim sadece. Ülkemizde online satış yapan sitelerde sanırım herhalde mevcut değil.

http://www.puntomatica.com/portatiles/1353-portatil-156-acer-aspire-v3-571g-736b8g75maii-intel-i7-8gb-w8-64bit-4712196380373.html

Şu anlık gayet memnunum makineden.

Electroworldden aldım ben. Usb 3.0 mevcut ama orada yazmamışlar. V3-571G-736B8G50MAII burda yazan G50 kısmı 500 gb G75 750 gb g10 ise 1tb yi temsil ediyor. Diğer özellikler aynı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: wampir_s

quote:

Orijinalden alıntı: glyvenol

quote:

Orijinalden alıntı: glyvenol

Herkese kolay gelsin, Geçen Cumartesi 1663 liraya Vatan Bilgisayardan ürünü aldım aldım. Nette pek bi açıklama bulunmuyor. Daha önceden Electroworld den alacaktım ancak ellerinde kalmadığını söylemişlerdi. Vatan bilgisayarda görünce hemen aldım :) Alet gayet güzel ama oyuna girdiğim zaman sanki fan'a birşey çarpıyormuş gibi tık tık tık ses çıkarıyor. Isınma konusunda da A S D W tuşları şu ana kadar ısınmadı ama havalandırmadan sağlam bir sıcaklık geliyor :) Benim merak ettiğim ramler 1600 lük mü 1333 lük mü ? Bilgisi olan var mı ? Oyun oynamaktan bakmak aklıma gelmiyor :)

CPU-Z de resimdeki gibi gözüküyor. 1333 lük gözüküyor sanırım anlayamadım :( yardımcı olabilirmisiniz.. 1600 lük olması gerekmiyor mu?

/>

/>

dostum Vatan orada kasıtlı olarak yazmamış ram hızını sorunca şubede ki adamlar bile bilmiyor sistemden bakıyorlar göremiyorlar .

Elektroworld 1600 mhz sattı ama 500gb , Vatan ise 1333mhz 1 Tb olarak sattı aynı ürünü

Evet bugün sordum 1333 lük ram mevcutmuş. Aynı şekilde çalışanlarıda bilmiyor. Saolsun biri yardımcı oldu da içini açtık bu şekilde öğrendik. Electroworldtaki ile aynı kodlu bilg. aslında bu işte bir gariplik var. Anlayamadım

• arkadaşlar bu CAPS LOCK tuşu için bi bildirim kullanan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganmutlu

arkadaşlar bu CAPS LOCK tuşu için bi bildirim kullanan var mı acaba?

http://keyboard-leds.com/download/

Üsteki linkteki programı indirip kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkanozdemir239

quote:

Orijinalden alıntı: doganmutlu

arkadaşlar bu CAPS LOCK tuşu için bi bildirim kullanan var mı acaba?

http://keyboard-leds.com/download/

Üsteki linkteki programı indirip kullanabilirsin.

bi deneyeyim hocam bakalım olacak mı

• Güncel bir konuya benziyor. Sorularım olacak, inşallah yanıtlarsınız.

Öncelikle şuanda Acer Aspire serisi 5741G model laptop'u kullanıyorum.

Kendime bir laptop alıp kendi minibooku arızalı olan kız arkadaşıma vermek istiyorum(1-2ay içeresinde).

------------

Hergün akşam saatlerinde ve haftada 1 gün full laptopun başında oluyorum.

Dizi, Film ve aktif internet kullanımı yapıyorum. Oyun vs. pek fazla bulaşmam (Xbox oyuncusuyum)

İnce hatlara sahip rahat taşınabilen ama ekranıda büyük bir laptop istiyorum.

Beni internette gezinmem video film izlerken ve,veya depolama yaparken kırk yılda bir oyun oynıcaksamda yarı yolda bırakmayan yeni nesil bir cihaz arıyorum.

Elimdeki laptop i3 en kötü i5 veya i7 olsun istiyorum.

Peki yine bir acer almam, bu modelden v3 e geçmem mantıklı olur mu ?

Bunu kız arkadaşıma vereceğim maddesini atlamayın :)

Yerini neyle doldurayım sizce ?

Tavsiyeleriniz bekliyorum V3 hoşuma gitti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 3 Ocak 2013; 1:48:36 >

• Samsung un 650 ekran kartlı olan modeli vardı Acer ı alırken çalışan önermişti acer 1630 iken samsung 1950 idi. Kasası ince ultrabooklar gibiydi. Tavsiye ederim ama aynı kasadan başka bir samsung bakabilirsin..
  • bende 2 gün önce acer aspire v3-571G aldım. Netcad kullanmak için aldım. 5.0 ı kurdum sorunsuz çalışıyor. Çok şükür ısınma sorunu yok.
    500 gb harddısk sadece C sürücüsünde. formatla mı D sürücüsü oluşturacağım?
    Arada tık tık sesleri benden de geliyor. Bu seride olan bir arıza mı acaba? 1 Ay içinde sorun çıkarsa yerıne yenısının verildiğini söylediler. Öyleyse fırsattan istifade vereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatt13

bende 2 gün önce acer aspire v3-571G aldım. Netcad kullanmak için aldım. 5.0 ı kurdum sorunsuz çalışıyor. Çok şükür ısınma sorunu yok.
    Arada tık tık sesleri benden de geliyor. Bu seride olan bir arıza mı acaba? 1 Ay içinde sorun çıkarsa yerıne yenısının verildiğini söylediler. Öyleyse fırsattan istifade vereyim.

Bilgisayarıma sağ tıklayıp Yönet >> Depolama >> Disk Yönetimi >> Ordan c ye sağ tıklayıp birimi küçült deyip c sürücüsünü istediniz boyuta getirin. Sonra alttan boş kısım çıkacak oraya yeni birim diyim devam edin bölünmüş olacaktır. O tık tık donanımsal değil sanırım yazılımsal bişey.

• quote:

Orijinalden alıntı: genckutahyali

quote:

bende 2 gün önce acer aspire v3-571G aldım. Netcad kullanmak için aldım. 5.0 ı kurdum sorunsuz çalışıyor. Çok şükür ısınma sorunu yok.

Bilgisayarıma sağ tıklayıp Yönet >> Depolama >> Disk Yönetimi >> Ordan c ye sağ tıklayıp birimi küçült deyip c sürücüsünü istediniz boyuta getirin. Sonra alttan boş kısım çıkacak oraya yeni birim diyim devam edin bölünmüş olacaktır. O tık tık donanımsal değil sanırım yazılımsal bişey.

Acer V3-571G-736B8G50MAII NOTEBOOK İNCELEME

Yaptım bu şekilde oldu ama sanki birtuhaflık var. Ben mi beceremedim acaba? C sürücüsünü küçülttüp, yeni birim açtığım halde halen toplam hard dısk alanı C sürüücüsünde gözüküyor.

Bu arada yardımınız için çok sağolun.

• Bir de bluetooth açıyorum. Telefonumu da eşleştirdim hatta. Veri aktarımı yapamıyorum. Telefondan gönderince de hata verıyor. Bilgisayardan da. Başka telefondan da denedim bluetooth bağlantısı başarısız uyarısı veriyor. Siz de böyle bir sorunla karşılaştınız mı?
  • quote:

quote:

quote:

Yaptım bu şekilde oldu ama sanki birtuhaflık var. Ben mi beceremedim acaba? C sürücüsünü küçülttüp, yeni birim açtığım halde halen toplam hard dısk alanı C sürüücüsünde gözüküyor.

Bu arada yardımınız için çok sağolun.

Orda birimi küçült dedikten sonra küçültmek istediğiniz boyutu girin. 200 gb için 200000 gibi bir değer girebilirsiniz. Ondan sonra yeni bölüm oluşturacaksınız .

• quote:

Bir de bluetooth açıyorum. Telefonumu da eşleştirdim hatta. Veri aktarımı yapamıyorum. Telefondan gönderince de hata verıyor. Bilgisayardan da. Başka telefondan da denedim bluetooth bağlantısı başarısız uyarısı veriyor. Siz de böyle bir sorunla karşılaştınız mı?

bluetooth hiç kullanmamıştım ama siz yazınca deneyeyim dedim. Sıkıntı yok gibi görünüyor ama aktarım çok yavaş

• http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/ACER/V3-571G-736B8G50MAII-p-87890-c-24.htm

DARTY DE İNDİRİME GİRMİŞ ŞU ISINMA PROBLEMİ AKLIMI ÇELİYOR TAM Bİ BİLGİLENDİRSENİZ.

http://www.electroworld.com.tr/p/asus-nb-k55vj-sx047h-notebook-intel-core-i5-3210m-8gb-750gb-2gb-nvidia-gt635m-windows8/ BU ASUS'UN CAHCE(ÖN BELLLEK) DÜŞÜK YOKSA ASUS'SU DİREK ALIRDIM

BİR TÜRLÜ BİLGİSAYAR SEÇİMİ YAPAMADIM BÜTÇEM 1700 KADAR ÖNERİLİRİLERİNİZİDE BEKLERİM.....

• quote:

Orijinalden alıntı: avanger1

http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/ACER/V3-571G-736B8G50MAII-p-87890-c-24.htm

DARTY DE İNDİRİME GİRMİŞ ŞU ISINMA PROBLEMİ AKLIMI ÇELİYOR TAM Bİ BİLGİLENDİRSENİZ.

http://www.electroworld.com.tr/p/asus-nb-k55vj-sx047h-notebook-intel-core-i5-3210m-8gb-750gb-2gb-nvidia-gt635m-windows8/ BU ASUS'UN CAHCE(ÖN BELLLEK) DÜŞÜK YOKSA ASUS'SU DİREK ALIRDIM

BİR TÜRLÜ BİLGİSAYAR SEÇİMİ YAPAMADIM BÜTÇEM 1700 KADAR ÖNERİLİRİLERİNİZİDE BEKLERİM.....

Asus vj modelindeki ekran kartı 635m in kırpılmış hali. Çalısma performansı olarak 630m seviyesinde forumda araştırırsanız bulursunuz. Acer laptop maksimum 80 gördüm yükte. Oyun oynarken ısınması da normal. 40-50 liralık bir soğutucu alırsanız ısı sıkıntı olmuyor. Birde işlemci hızını düşürme var onu yaptım sanki daha az ısınıyor laptop Lenovo z500 modeli var alternatif olarak i5 işlemcili 645m li ama alt kapak kasayla bütün olarak geliyor. Yani sonradan ram, ssd veya batarya değiştirmek için servise göndermek gerekiyor sanırım. Acer 1700 cıvarına alınabilecek iyi bir laptop hem i7 3. nesil hemde 640m ekran kartı ile.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: avanger1

http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/ACER/V3-571G-736B8G50MAII-p-87890-c-24.htm

Asus vj modelindeki ekran kartı 635m in kırpılmış hali. Çalısma performansı olarak 630m seviyesinde forumda araştırırsanız bulursunuz. Acer laptop maksimum 80 gördüm yükte. Oyun oynarken ısınması da normal. 40-50 liralık bir soğutucu alırsanız ısı sıkıntı olmuyor. Birde işlemci hızını düşürme var onu yaptım sanki daha az ısınıyor laptop Lenovo z500 modeli var alternatif olarak i5 işlemcili 645m li ama alt kapak kasayla bütün olarak geliyor. Yani sonradan ram, ssd veya batarya değiştirmek için servise göndermek gerekiyor sanırım. Acer 1700 cıvarına alınabilecek iyi bir laptop hem i7 3. nesil hemde 640m ekran kartı ile.

hocam acerden bir kaç gün için de ben de alabilirim. ileriye doğru bir problem çıkarır mı sizce? hemen servislik olmayalım. bu fiyata çok iyi pc. oyunlarda falan nasıl sizce?

• Merhaba arkadaşlar. yaklaşık 3 saat önce ben de aldım bu bilgisayardan. Kutu içerisinden driver DVD'si çıkmadı. Siz ne yaptınız kendi bilgisayarınızda? Backup DVDleri mi oluşturdunuz? Yardımınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.