Linkini vermiş olduklarının ekran çözünürlüğü 1600x900 dikkat ederseniz. Şu anda Bimeks'te satılanlar 1920x1080 . Anladığım kadarıyla ana kartlarda farklılık oluyormuş.Bunların da 2.HDD slotunun olmadığını ACER Müşteri Hizmetleri söyledi bana,Bimeks personli bilmiyordu.
Kolay gelsin..
Amerikadaki versiyonlarda full HD de var. Aşağıda Almanyadaki bir siteden link var, burada ikinci HD takılabilir diyor, (Bei diesem Notebook lässt sich eine zweite 2,5 Zoll Festplatte oder SSD einbauen). Hatta gerekli aparat için link bile vermiş, laptop birebir Bimeks'tekiyle aynı (kodunu kontrol ettim). Yerinde olsam ACER'dakilere güvenmem sadece, sattıkları ürünün özelliklerinden bile haberleri olmayabilir. http://www.ep-mediastore-ab.de/acer-v3-771g-736b8g75-i7gt6501920-p-16699.html Aslında SSD'siz de performansı gayet tatmin edici, ben şahsen SSD işini erteledim, biraz daha ucuzlamasını bekliyorum. Böyle bir bilgisayara acil ihtiyaç yoksa, biraz daha beklenebilir. HD+SSD'li laptopların fiyatı 1 seneye makul seviyeye gelecek sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme