Şimdi Ara

Acer V3 772G (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorularımı çok sadece sorucam cevaplarda bu şekilde olursa bilgisi olmayan arkadaşlar içinde uygulamalar kolay olur.

Teşekkürler.

1-Ekran kartı gğncellemesini kendim yaptım.Bilgisayar başka gğncelleme uyarısı vermed.Manuel olarak hangi sayfalardan hangi güncellemeri yüklemeliyim?

2-Sürekli internet sayfaları donuyor.İnternetten açılan radyo sayfalrı kesilip geri geliyor.Yandex,internet explorerda ve chrome da var bu olay?Pc de sorun olduğunu düşünmüorum başka bir sıkıntı var?

3-Bilgisayarı alır almaz recovery almadım.Birkaç bişi yükledim meraktan..şimdi yapsam sıkıntı olur mu?

4-Recovery nasıl alınır nasıl yapılır.Hiç bilmeyen birine en sade şekliyle nasıl anlatılır ;) ?

5-bende solidworks 2013 31 bit var.Kurarken 32 bit i 64 bite kuramazsınız dedi.Bende olur mu öle şey olum dedim kurulur dedim :) Ama birkaç dosyasını kurdu fakat programı kurmadı :) 64 bit i nasıl halledecez sizce ?

6-Ankarada yaşıorum ostimde çalışıorum...Bana bilgisayarın kurdu olmuş arkadaşlar face den falan eklerse yardımcı olur mu acaba bu konularda.yada dükkanda bir çayımı içer mi ki?

• ?
  • nazmi37 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

1- Ekran kartı güncelleştirmesini kendiniz isteğe göre yapmalısınız zaten.Acer bilgisayarlarda Live Uptade adlı bir program yüklüdür.Güncelleme olduğunda sana sorucak.
    2-Ccleaner programını indirip kurmanda fayda buluyorum. + Flash da yükle bilgisayarına
    3- İstediğin zaman recovery alabilirsin.Sadece recovery dosyalarını kopyalar bilgisayarın.
    4-Her markanın kendisine özel recovery programı mevcuttur.Konumuz Acer olduğundan ; Windows 8 de arama yerine Acer Recovery Managent yaz,karşına çıkan bu programa tıkla.Orada fabrika diski oluştur diye bir yer olucak.Buna tıklarsan recovery hazırlayabilirsin.Bunun amacı ileride bilgisayarın recovery si bozulursa elinde yedeği olsun manasındadır.Eğer format atmak istiyosan Fabrika ayarlarına geri yükle seçeneğine taklayacaksın
    5-32 bit bir yazılımı 64 bitlik bir siteme yükleyebilirsin.64 ü 32 ye yukleyemezsin.Eğer Solid yazılımında bir sıkıntı varsa,başka bir yerden temin etmeni öneririm.7
    6- Soruların oldukça buradan yaz,yardımcı olabildiğimce olurum

Tşk

• ilginizden dolayı teşekkür ederim...

İnternet bağlantısı kopma problemim ortadan kalktı...crysis 3 yükledim orta ayarlarda akıcı ama ayarlara yüklenince donma yok ağır hareketler var...oyun odaklı almadığım için dert etmedim.bir masa üstü performansı olmicanı biliordum zaten...solid 64 bit bi dostumdan buldum yükledim..bazı saçma sapan programlar yükledim istemeden onlardan bi kurtulim sizin tavsiyenize uyucam ccleaner programını kurucam..
    Recovery hakkında yazdıklarınızı da yarın dükkanda uygulicam..umarım yapabilirim yapamasan size danışırım.oyun oynarken sanki biraz fazla ısınma oluor ama onada pek takılmadım..(fanlı kullanımda)derecesini falan ölçmem habire o bir takıntı bence...

iyigeceler...
  • herkese iyi günler ,benim de sizlere bir sorum olucaktı ...avea vınımı yüklemeye çalışıyorum ama şu gibi sorunla karşılaşıyorum... yardım ederseniz sevinirim...
     Acer V3 772G (Yardım)
  • iyi günler benim de size bir sorum olucaktı.yeni aldığım bu bilgisayara avea vını yüklemeye çalışıyorum ama böyle bir problemle karşılaştım acaba nasıl çözebilirim
     Acer V3 772G (Yardım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.