Şimdi Ara

acer vn7 leptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben acer vn7 almayı düşünüyorum iki modeli var biri i5 olanı biri i7 arasında 500 tl fiyat farkı var bu fark çok fazla oyunlarda etkili olurmu almaya düşündüğüm model özellikleri

İ5 - 2.9 TURO 3,5 GHZ - 17,3 inç - 8 Gb ram- Disk 1TB - Ekran kartı Nvidia GTX 860M kısa bi özet cevap bekliyorum

• Ben 2 hafta i5 aldim çok memnunum i5 diye düşünme çok iyi işlemci i7 600 lira daha bayilmaya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru diyosun ekran kartı gayet iyi en önemliside oyun için ekran kartı değilmi ?
  • İ5 li modelinde en çok sıkıntı edilen kablosuz ağ kartının çekim gücü bu konuda başlığında çokça şikayet var harici sinyal güçlendirici bir adaptör alınabilir eğer öyle bir sıkıntı görürseniz..
  • öyle bir sıkıntı olacağını düşünmiyorum olursada çözümü belli oyunlarda işimi görürmü 2500 bu fiyata değecek bir bilgisayarmı sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robotaylan

öyle bir sıkıntı olacağını düşünmiyorum olursada çözümü belli oyunlarda işimi görürmü 2500 bu fiyata değecek bir bilgisayarmı sizce ?

Kesinlikle değer. Çünkü bu özelliklerde bu fiyata laptoplar 3200 den başlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.