Şimdi Ara

Acer VN7 Nitro 791G Arıza Anakart 9329Tl (Güncellendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ACER V7 NİTRO CORE İ7 4710HQ 3.5GHZ-16GB RAM-1TB HDD-17.3"-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/acer-v7-nitro-core-i7-4710hq-35ghz-16gb-ram-1tb-hdd-173-2gb-w81-notebook.html

Modeli belli olsun diye temsili koyuyorum. İkinci eli temiz iken 4000tl civarı ediyor. Cihazın anakartı bozuk servis 2400tl istedi ankart değişime sorun açılması çok zor 20-30 kez başlatırsan belki açıldığı oluyor.

Bide anakart tamiri yaptığını iddia eden yerler varda uzun ömürlü olduğunu sanmıyorum.

Bu makine ne yapılır tamir etmeye değer mi? Hurda olarak ramlar klavye ekran kasa hdd pil şarj aleti satsak üstüne 3-4 ekleyip kurtulsak mı? Laptop ablamın iş gereğide bişey lazım oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 25 Ocak 2020; 18:44:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Hocam öncelikle büyük geçmiş olsun, tamir çok mantıklı gelmedi bana zira 4-5k bandında güncel işlemciler ve ekran kartlarıyla satılan sıfır laptoplar mevcut. Anakart değişiminden sonra bütün sıkıntılar geçer mi /tekrarı olur mu bu konu hakkında daha deneyimli arkadaşlar vardır mutlaka, onlar fikir beyan ederse sizin kararınız için daha hayırlı olur.

Eğer laptop eski stabil düzenine kavuşacaksa anakart yenilemek de mantıklı olabilir tabii.
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    iş için kullanıyorsanız yenisini alın.. arızası tamir edilebiliyor ise tamir edin öyle satın
  • Bu seçeneğide aklıma ekledim gelecekte sorun çıkarmayacak şekilde tamir edilebilirse mantıklı ama kısa sürede arıza verirse alıcı ile sorun yaşanmış olur.
    @cuhuku

Tamirden randıman alınabilir mi bilmiyorum emin olsam tamir ettiririm zaten kullanılan programlar güçlü cpu gpu istemiyor. Ama yeni alınırsa hafif bişey alırız heralde...
    @bereket tanrısı

• https://forum.donanimhaber.com/acer-yetkili-servis-fahis-fiyat-uygulamasi--141747045

GÜNCELLEME ;

Bu saatten sonra acer servisiyle ve markasıyla işim olmaz. Parçası yoktu yapamayız aslı astarını geçer yeni bir model önerelim vs çıkardıkları fiyat konuda var anakart 9000tl fln mış yersen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.