Şimdi Ara

Acer x1140a Projeksiyon Cihazı Kullanılmadan Kapalı Ne Kadar Kalabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evlendikten sonra kullanmak üzere projeksiyon cihazı aldık. Bu cihazlar kapalı kalsa sorun olur mu lamba vs. için. Ne kadar kapalı kalma ömrü var kolide duruyor. Bu şekilde bir zararı olur mu?

• Yaziktir o cihazlara verilen paralara.sen o cihazi hiç açma birak kolide kalsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ikinci el temiz bi cihaz buldum 400tl civarında. Film izlemek oyun oynamak maksatlı alacağım haftada ortalama 2-3 gün kesin kullanılır sizce almalı mıyım tavsiye eder misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ouoo O kullanıcısına yanıt
    cihaz hangı model kac saat kullanılmıs bunları ogrenırsek daha faydalı bılgı vermemız gayet normal
  • gecemelek G kullanıcısına yanıt
    Hocam ilanı gördüğüm kişiye mesaj attım sorduğunuz bilgileri, ve gelen cevap şu şekilde: "acer x1140 tam modeli, menüde lamba ömrü yazan bölüm yok, sınıfta asılı halde 1 buçuk yıl kullanıldı, günde 1 saat açılmamıştır bile."

ilanı paylaşan kişi ilana x1140a yazmış x1140 modeli var mı diye baktım bulamadım sanırım mesajda yanlış yazmış, bir de kendimce şu şekilde bir hesap yaptım bilmem doğru mudur: bu projeksiyon okulda kullanıldığına göre yılda toplam 180 iş günü okul oluyor. Her gün açılmış olsa ve projeksiyon sahibi günde 1 saat yazmasına rağmen 2 saat açmış olsa bile yılda 360 saat yapar. Diyelim ki 1 buçuk yıl yerine 2 yıl kullanmış olsun 720 saat kullanılmış demektir. Ben x1140a modelini internette araştırdım yaklaşık 5000 saat lamba ömrü olduğu yazıyor, bu şekildeki basit bir hesaplamayla 5000 de 720 iyi bir rakam olarak duruyor. Tabi siz daha iyi bilirsiniz. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim

• ouoo O kullanıcısına yanıt
    dostum projeksıyonda hdmi baglantısı yok evet kontrast 10000 ama cihaz oldukca eskı bir model sayet evınızde kullanacaksanız 2 inci el ledlere bakabilirsiniz lg nin .. ama dediğiniz urundeki yapmıs oldugunuz saat hesabı düşünmek gerek çünkü model 5 6 yıl oncesının bir modeli birde saat gostergesı yoksa sen ona 10 yıl koy cunku 2005 yılından ıtıbaren projeksıyonlarda saat gostergesı standart konuldu. sana tavsiyem daha hdmı baglantılı cozunurlugu en az 1280 x800 cihazlara bakmanda fayda var .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.