Şimdi Ara

ACI HABER!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bİ TEK MEHTER MARŞINIZ EKSİK O DA BENDEN OLSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: leon13

Cz de human town yakınlarında orcların yaptığı ani baskında tam 5 şehit verdik. bu acı haber şehit ailelerine verildiğinde aileler perişan hale düştüler.aileler oğullarının katillerinin bir an önce bulunup kellelerinin kendilerine getirilmesini istiyolar el moradda sıkı yönetime girildi herkes seferber olmuş durumda gelecek olası bi orc saldırısına karşı hazırlıklar sürüyor gmler clan başkanları ve king tam 13 saattir toplantıdalar.
    SON DAKİKA!!!
    5 şehitin katilleri bulundu bu şerfsizler nur yüzlü çocukları öldürdüler.katillerin jobları: 3 assassin 2 tank warrior 1 de bp rezzer ne dielim inşallah kelleleri en kısa sürede ailelerine ulaşır şehitler için Allahtan rahmet dilioruz.Vatan saolsun ewlatlarım

gerçekten acıklı yazmısım yaw

valla cok uzuldum kardess allah rahmet eglesin benim her serverde ark var bu operasyon ıcın onlarıda seferber ederim bence o şerefsizlerin evlerine gece baskın yapalımgercı bende orc um ama yazık utanıom kendı ırkımdan puuu yazıklar olsun

• olen butun şehitler gebersin
  • ama knıghtte benim icin elmoradlar ole bilir yeter kı karuslar yaşasın cunku karuslar bu oyunun namusnu ayaklar altına aldırmadan oyunu surdrebilecek tek ırk muahahahhaha gecen şhelli bi elmorad adam geldıful şhel herif bana dalıodu olduremıdu ben onu oldurdumbazılarıda guclu gibi gozukuo ezuk oluo elmoradda

elmoraddddddd bu sozumu duy sıze sesleniom siz bu oyunu surduremessınız

• ya beyler bu 2.ci sayfaya kımse cvp yazmasmı
    sıkıldım ama bole birileri cvp yAZSSINNNNNNNNNNNsesimı duyunnnnnnnnnn şaka yapmayın valla billa sıkıldım cvp yazın artık

• quote:

Orjinalden alıntı: leon13

Cz de human town yakınlarında orcların yaptığı ani baskında tam 5 şehit verdik. bu acı haber şehit ailelerine verildiğinde aileler perişan hale düştüler.aileler oğullarının katillerinin bir an önce bulunup kellelerinin kendilerine getirilmesini istiyolar el moradda sıkı yönetime girildi herkes seferber olmuş durumda gelecek olası bi orc saldırısına karşı hazırlıklar sürüyor gmler clan başkanları ve king tam 13 saattir toplantıdalar.
    SON DAKİKA!!!
    5 şehitin katilleri bulundu bu şerfsizler nur yüzlü çocukları öldürdüler.katillerin jobları: 3 assassin 2 tank warrior 1 de bp rezzer ne dielim inşallah kelleleri en kısa sürede ailelerine ulaşır şehitler için Allahtan rahmet dilioruz.Vatan saolsun ewlatlarım

gerçekten acıklı yazmısım yaw

wııııyyy yavriiiiiiiiiiiiiimmmm civciv im gettiiiiiii gettiiiiii allllllah belanızı versin tüüüüüüüüü rezil daha gencecik civcivinnmmmmmm eeeeeyyy daha yeni 76. lvl e gelmişti nası kıydınız minik civcivimeeeee

• ey analar babalar gönlünüz hoş ola hünkarım fermanı tez verinki o srfsizlerinde kellesini tez getireyim

padişah:TEZ VURUN KELLELERİNİN

ve yıllar sonra

benim char:hünkarım srfsizlerin kellelerini vurdum ve getirtim

kelleler torbalarından çıkarılır

padişah:aferin ey sanlı asker sen bu ordunun basına gececek adamsın.der ve benim char king olur ve herkese bol keseden ex bol keseden drop veriyom varmı uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ekliyecek arkadaşlarımızın hikayelerini bekliorum

---------------------------------THE END------------------------------
  • beyler cewaplarınızı dört gözle bekliyirim lütfen üst konu olsun çünkü millet knightın sitressini burdan atsın yani lütfennnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: KanPa

Bİ TEK MEHTER MARŞINIZ EKSİK O DA BENDEN OLSUN

sen gir hocam, biz arkadan eşlik ederiz

• BEN KARUS UM SON HANEME KDR DİRENECEM !!!
    DİRENİN KARUS LAR BİRAZ GÜÇLENDİKTEN SONRA TOWN A YÜRİCEZ!!
    ALALAALALALALALA
    HÜÜÜCCCCUUUUUUUUUMMMMMMM
    (ÇOK PİS GAZA GELDİM)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

buda benden bi şarkı :
    ellerimde itemler
    kapında sırılsıklam görürsen sakın banlamaaaaaa
    beni böyle itemsiz beni böyle levelsiz beni böyle moradonda bırakmaaaa.
    kısa ve öz

cok guzel ya
  • ö
  • quote:

Orjinalden alıntı: De_Warsa

bu sarkıda benden
    1920healım war
    doya doya bitmez bufum war
    kendime warior arıyorum
    aradığım beni kasacak
    potumuda alacak

• quote:

Orjinalden alıntı: emperoryigit

quote:

Orjinalden alıntı: 4You

quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

M_MoRuK : nd orcların town a dogru ilerleyin

Abi sw vermiyolar ki gidelim.Üstten bi çığırsana rogueler magelere sw versin.(löl)

• quote:

Orjinalden alıntı: birdy

okullar açılsa da biraz kafamızı dinlesek ...

allah gecinden versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

Len Topic kopmuş gidio ..

Radio : Fire in the hole !
    Radio : Get in position and wait for my go
    VeNoMLoRD: roger that

• gazanız mübarek olsun gardaşlarım
  • SON DAKIKA HABERI: ORC KRAL TROL WARİORUN YANINDAN GECERKEN TROL WARİOR TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ... LİDERSİZ KALAN ORCLARIN BAŞINA KİMİN GECECEĞİ ORCLAR TARAFINDAN TARTIŞILIYOR... ORCLAR BİRBİRİNE GİRMİŞ DURUMDA... HER AN İÇ SAVAŞ ÇIKABİLİR ORCLARDA... BU DURUMU GÖREN HUMANLAR BUYUK BİR DARBE YAPMAYA HAZIRLANIYOR...

DONANIMHABERAJANSI

(DHA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_fubang -- 14 Ağustos 2006; 12:12:29 >
  • Çok kayıp verdik humanlar.Ama savaşı önde götürüyoruz.Allahın yardımıyla bu savaşı kazanıcaz.Yarın şafakla birlikte atağa geçiyoruz.Operasyonun adı Şok ve Şok-ella.Hazırlıklarınızı yapın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALLAHU EKBER...........................
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.