Konuyu hortlatmış olacağım için özür dilerim ama yeni konu açmak istemedim doğrusu. Bu dizi yayınlanırken okula gidip geliyordum, yanlış hatırlamıyor isem pazartesi yayınlanıyordu ve ertesi gün okulda herkes birbirine bu diziden bahsederdi. Bazı bölümler çok geç bitiyordu ve ertesi sabah okul olduğu için uyurdum. Ertesi gün okula giderdim ve izlemediğim kısımları arkadaşlar anlatırdı ya da bizler izlemeyenlere anlatırdık eğer uyumamış isek. Herkesin defterine kanayan bir gül çizdiği dönemlerdi diyebilirim. Bu dizinin final yaptığı günü, o bölümü nasıl izlediğimi, bölüm bittikten sonra yazılar akarken neler hissettiğimi çok iyi hatırlıyorum. Çok garipti, çok tuhaftı bilmiyorum. Şu an yazmaya başlasam muhtemelen çok uzun bir mesaj olacak. Acaba bu diziyle niye bağlantı kurmuştum bilmiyorum. Bu mesajı yazma sebebim ise, az evvel bu diziden bir melodi kafamda çaldı ve Youtube da bu müziği bulup dinlemeye başladım. Dinlerken de bu mesajı yazdım. Sevenin çok sevdiği, sevmeyenin hiç sevmediği bir diziydi, öyle de değişikti işte. Bu dizi ile ilgili çok farklı çok başka anılarım daha var ama mesajımı daha fazla uzatmadan bitireyim. |
Bildirim