Şimdi Ara

Acıbadem - Kadıköy Civarı Kurs Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar! Acıbadem-Kadıköy çevresinde gidebileceğim en iyi ingilizce kursu hangisidir acaba? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Merhaba; Ben kadıköyde TEOL dil kursuna gidiyorum şuan için iyi gidiyor tavsiye edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandoer

Merhaba; Ben kadıköyde TEOL dil kursuna gidiyorum şuan için iyi gidiyor tavsiye edebilirim

Dostum teşekkürler cevabın için. Sana bir kaç daha sorum olacak. Hocalar Türk mi yoksa yabancı hocolar mı? Sınıflar kaç kişilik? Birde kurs ücreti ne kadar? Cevaplarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^KABBA^^

quote:

Merhaba; Ben kadıköyde TEOL dil kursuna gidiyorum şuan için iyi gidiyor tavsiye edebilirim

Dostum teşekkürler cevabın için. Sana bir kaç daha sorum olacak. Hocalar Türk mi yoksa yabancı hocolar mı? Sınıflar kaç kişilik? Birde kurs ücreti ne kadar? Cevaplarsan sevinirim.

Eğer giriş seviyesinden başlıyacaksan derslere haliyle türk hocalar giriyor. Giriş seviyesinde belli bir süre ilerledikten sonra speaking dersleri başlıyor derslere ek olarak.Orda ise yabancı hoca derslere geliyor. İlerliyen kurlarda ise derslere yabancı hoca geliyor benim bildiğim kadarıyla.
    Benim bulunduğum sınıfta kişi sayısı 10 olması lazım. Kişi sayısı 12 yi geçmiyor diye biliyorum sınıflarda...
    Fiyata gelirsek ben A1+A2+B1+15 Gün ingiltere paketi satın almıştım 2400 lira. Şuanda fiyatlar aynı civarda olması lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandoer -- 16 Haziran 2013; 11:12:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ^^KABBA^^

quote:

Eğer giriş seviyesinden başlıyacaksan derslere haliyle türk hocalar giriyor. Giriş seviyesinde belli bir süre ilerledikten sonra speaking dersleri başlıyor derslere ek olarak.Orda ise yabancı hoca derslere geliyor. İlerliyen kurlarda ise derslere yabancı hoca geliyor benim bildiğim kadarıyla.
    Benim bulunduğum sınıfta kişi sayısı 10 olması lazım. Kişi sayısı 12 yi geçmiyor diye biliyorum sınıflarda...
    Fiyata gelirsek ben A1+A2+B1+15 Gün ingiltere paketi satın almıştım 2400 lira. Şuanda fiyatlar aynı civarda olması lazım..

A1+A2 en alt kur mu oluyor?

• Evet en alt kur.
  • up
  • Selam ben Acıbadem de Capital English Edu ya gitmeye başladım 1 buçuk aydır. 25 saat özel ders. Callan method ile konuşma ağırlıklı dersler bana göre program yapıldı. Herşey yolunda çok iyi topladım. Haftaya 50 saate tamamlayacam. Böyle giderse artık bu işi halledicem çok şükür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandoer kullanıcısına yanıt
    İngiltere paketi derken İngiltere ye mi gönderiyorlar :D

• güzelbirhikaye G kullanıcısına yanıt
    Eski günlerim aklıma geldi duygulandım sayenizde hocam:)
    Paket derkende ingiltere vizeniz evraklarınız orda kalacağınız yer gidiş dönüş uçak biletlerinizi ve ordaki kurs ücretinizi içeriyor.

• commandoer kullanıcısına yanıt
    Ooo 2 yıl önceki konuymuş yeni farkettim :)

O halde daha ayrıntılı bir soru yağmuruna tutacağım sizi hocam cevaplarsanız çok sevinirim

Tabi şimdi bu fiyat kalmadı heralde ama kursun size faydası oldu mu o zamandan bu zamana hayatınızda neyi değiştirdi? İngilizce seviyeniz ne durumda?

• güzelbirhikaye G kullanıcısına yanıt
    Tabi elimden geldiğince cevap vermeye çalışayım;
    Kursa başlarken ingilizce adına hiçbirşey bilmiyordum şimdi ise B2 seviyesinde ders alıyorum ama B1 yada biraz üstünde olduğumu hissediyorum bir seneden fazla ara verince altyapım biraz çöktü açıkcası. Kurstaki hocamız müthiş iyi bir anlatımı vardı onun sayesinde buralara geldim ama o hocamız ayrılınca bende biraz ingilizceye küsmüş oldum :)

• Acıbadem Caddesi üzerinde TestPrep var, tavsiye ederim. Genelde özel ders şeklinde çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris2813 -- 5 Aralık 2017; 16:33:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.