Şimdi Ara

ACİİİİİİİİİİİİİİL ARKADAŞLAR !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU KABLODAN BULMAM LAZIM NERDEN BULABİLİRİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? CREATİVE 5+1 SES SİSTEMİ KABLOSUYDU BİRİNİN UCU KIRILDI BENDE ATTIM HERYERE SORDUM AMA BULAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN .

• quote:

Orijinalden alıntı: burhanulaspsk

ARKADAŞLAR BU KABLODAN BULMAM LAZIM NERDEN BULABİLİRİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? CREATİVE 5+1 SES SİSTEMİ KABLOSUYDU BİRİNİN UCU KIRILDI BENDE ATTIM HERYERE SORDUM AMA BULAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN .

İkinci el "diğer parçalar" kısmına , "alınık ses kartı jackı" diye konu açıp aynı şeyleri yazın. Satan yoksa bile, oradan bilen birinin çıkması daha büyük ihtimal. Aslında bulunabilecek bir şey ama, bilemiyorum artık.

• dediğinizi yaptım teşekkürler
  • quote:

dediğinizi yaptım teşekkürler

Önemli değil. Umarım kısa sürede bulabilirsiniz.

EDIT: Konuyu yanlış yere açmışsın. PM attım nereye açacağını söyledim ama offline gözüküyorsun. Bunu da ilave edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 9 Aralık 2013; 23:09:48 >
  • Senin aradığın şey buradakilerden biri de olabilir belki. Mesaj atıp sorman lazım. Ayrıca görüntü koyarsan daha iyi bilebilirler.

http://www.depodijital.com/SES-VE-GORUNTU-KABLOLARI,LA_410-2.html#labels=418-2
  • İkinci el sistemlerden çıkma bulacaksınız malesef
    Acil yazsanızda hemen bulamayabilirsimiz yada satan tek satmayabilir
    Yani paraya kıymanız gerekebilir
    Keşke elinizdekini atmasaymışsınız tamir edilebilir birşey olduğunu tahmin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -THIEF- -- 10 Aralık 2013; 13:01:52 >
  • Kırılanın yerine normal 3.5mm kablo kullanabilirsin diye tahmin ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler acil
    2 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar önemli ve acil
    7 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR ACİLL YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben kabloyu komple attım kolay bulunur diye ama malesef bulamadım
  • quote:

arkadaşlar ben kabloyu komple attım kolay bulunur diye ama malesef bulamadım

Kablonun diğer ucu nasıldı hocam?
  • 2 tarafı da aynıııydı
  • quote:

2 tarafı da aynıııydı

Al o zaman iki tarafı da erkek 3 tane 3.5mm jacklı kablo, aynısından olsun sana...
  • Aynen 3 adet iki ucu erkek 3.5mm jacklı kablo işini görür ancak boyları aynı olmalı yoksa arada lag olabilir.
  • tamam arkadaşlar öyle yaparım teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.