Şimdi Ara

Açık alan subbas kabin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler Türkçe yazılarda ses sistemiyle alakalı hep oto ses sistemi konuları açılmış.Bende 8ohm profesyonel ses sitemleri ile alakalı bir kaç soruma yanıt bulmak için bu forumu seçtim.Umarım ilgilenen birisi çıkar şöyle bir sorum var bende Turbo sounda 2 adet 18" subbas var bunlara en ideal kabin şeklinin nasıl olacağını bulamadım yabancı sitelerde bir çok kabin örnekleri var boşu boşuna çaldıramıyacağım kabine para verip imal etmek istemiyorum şöyle site örnekleri var:
    Speakerplans.com Forums
    Poweraudio Romania - MAP of speaker plans
    https://forum.speakerplans.com/poweraudio-romania-map-of-speaker-plans_topic48256.html

şimdiden teşekkür ederim

• Bu iki 18" sürücü ile ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bass gitarınızı bağlayacağınız bir alet mi, yoksa subwoofer mı? Ev için mi, oto için mi?

Öncelikle Pro ses sistemlerinde kullanılan bass hoparlörler alt frekanslara pek inmezler. Sürücü süspansiyonları sert ve güçlüdür. Daha ziyade 50 Hz'ye kadar bass'ları çok yüksek güçte kemik gibi vermek üzere tasarlanmışlardır.

Herhangi bir sürücü için kabin tasarımı sürücünün çapına ve gücüne bakılarak yapılmaz.
    Örnek tasarımlara bakarak da yapılmaz.
    Öncelikle sürücülerinizin Thiele ve Small parametrelerini bilmeniz gerekir.

Eğer bilmiyorsanız hesaplamanız gerekir.

Ancak ondan sonra tasarım aşamasına geçebilirsiniz. Elinizdeki sürücülerin T&S parametrelerini bilmeden kimse size yardımcı olamaz.

• tabikide müzik dinlemek için kullanacağım subbas olarak genelde evde olacak ama arada sırada dışarıda da kullanabilirm.

ürün turbosound ls-1806 thiele ve small parametreleri (türkçe kaynak ne yazıkki çıkmadı) ne anlama geldiklerini yazarsanız belki daha iyi sonuç bulabilrim internet üzerinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre parmaksız -- 10 Şubat 2018; 18:5:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oval kolon için kabin ölçüsü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.