Şimdi Ara

Açık ara en iyi pes 'pes 11' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bana pesin fifadan üstün yerlerini yazabilecek olan varmı (aslında yokta)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Street Legal

beyler burada uzun uzadıya sebepler sıralamayacam çünkü bu oyunu benim gözümde en iyi pes yapan olay 360^ pas olayıdır. insana normal maç oynuyomuş havası veriyo. ayrıca eski oyunlardaki "lan arkadaki adama atsana"
    benzeri serzenişlerim yok oldu, çünkü nereye istersem oraya atabiliyom. Açıkçası çok fazla vs comp oynamadım ama 3 sezon bal oynadım ve atılan pasların güzelliği beni oyuna daha da adapte etti.. Yapmanız gereken tek şey oyuna zaman vermek.. ilk oynadığımda ben de "ne lanet oyun" tarzı cümleler ile neredeyse silecektim ancak 2004 ten beri aynı döngü var. her yeni pes çıktıktan sonra "ya ne kadar bozmuşlar oyunu" dediğimi çok net hatırlıyorum.. şimdi buraya "yapay zeka" hatalarından örnekler vererek oyunu karalamak isteyenlere peşinen şunu söyleyim; eski oyunların yapay zekası daha mı iyiydi?? ayrıca bu oyunda havadan ara pas ve penaltı olayları düzeltilmiş. en azından pes 09 seviyesine gelmiş ki bu bana yeter.. aklımdan fifa 11 e başlamak bile geçmişti ama şu anda Allah'a şükür hepsi gitti :D iyi oyunlar..

yol al

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.