Şimdi Ara

Açık lise ve obp hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
41.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

@The Killing Road

hocam 2023 msü başvurusu yaparken örgün eğitimdeydim ve obp 95.5 görünüyordu. 12. sınıfın ikinci dönemi sınavlardan önce martta açığa geçip yks için başvuruda bulundum ve bu sefer obp 95 göründü. açık lisede obp artıyor derlerdi benimki düştü şansımı si... bunun sebebi açıktaki ikinci dönem sınavlarına girmemiş olmam mı? (sınavlar mayısta) yoksa bilmediğim bir durum mu var. ek olarak kredim 271 görülüyor ve açıktan mezun olabilmek için 13 kredilik 4 zorunlu dersin sınavından geçeceğim. (obp artsın diye de mecbur hepsinden 100 almalıyım)

• okul kötüyse 12.sınıf hakkında bildiğim tek şey var o da hoca boş bıraktığında asla ders çalışmayacağın. Biz clash royale oynuyorduk, gartic oynuyorduk, bil ve fethet filan oynuyorduk. hocası olmayan derste de dışarı çıkıp maç oynuyorduk tüm sene böyle geçti.

• kullaniciadisaturn kullanıcısına yanıt
    hocam 9 10 11 12ni tek tek yazar mısın
  • Jwthh kullanıcısına yanıt

hocam

9. sınıf 93.1026,

10. sınıf 96.1196,

11. sınıf 93.5936

bunlar transkriptte yazanlar ek olarak e-okulda 12. sınıf 99.3077 gözüküyor ama bu normalde yalnızca ilk dönemin ortalaması.

• ibos1010 İ kullanıcısına yanıt
    @ibos1010 merhaba aradan zaman geçmiş ama geçmiş miydiniz ve obp artma durumu nasıl oldu tam olarak?
  • doyourenouncesatan kullanıcısına yanıt
    merhaba şuan aynı durumu yaşıyorum da 50 altı notum yok benimde obp artma durumu nasıl oldu?
  • açık lise obp olayı fixlendi

• konu canlanmışken bir soru sorayım, bu seneki Din 7 sınavından geçebilen var mı? eski sorulardan bambaşka geldi 2 doğru yapıp 18 ile kaldım. geçenler nereden çalıştı? bir daha kalırsam mezun olamıyorum ag  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.