Şimdi Ara

açık öğretim için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sitenize yeni üye oldum.ben 34 yaşındayım.ösymde bir şifrem yok en son 2010 da sınava girmiştim.şu an sınava başvuru yapmak istiyorum.açık öğretim için.nasıl bir yol izlemem gerekiyor başvuru süreci nasıl işliyor yardımcı olur musunuz?

• Önce aday başvuru formunu internetten alıp doldur. Sonra bulunduğun ildeki Ösym bürosu aracılığıyla yapabilirsin başvurunu. 20 Ocak son gün yalnız. Aşağıdaki linkten ayrıntılı bilgi alabilirsin.

http://osym.gov.tr/belge/1-24854/2016-osys-basvurulari-05012016.html
  • Hocam 2007 ve öncesi mezunsan ösym bürosu seni ilçe milli eğitime veya halk eğitime gönderir, oradan diploma güncellemesi yaptırır tekrar ösym bürosuna gelir şifre alır sınav başvurusu yaptırırsın. Sen ilk önce ösym bürosuna git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalkaya0270 -- 16 Ocak 2016; 8:43:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 öncesi mezunuyum.2001 2005 arasında üniversite okudum.2010 da tekrar girdim kazandım ama gitmedim.o zamanlar şifrem vardı.ama unuttum.hatırlatma için de tel kaydım yok.bir de açık öğretim için ygs yeterli mi 2. sınava da giriyor muyum?herşey çok karışık geldi bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.