Şimdi Ara

Açık Öğretim Kayıt Yenileme kredi kartı taksitli ödeme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
6.920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnternetten kredi/banka kartı ile ödeme seçeneğinin gelmesi çok iyi oldu, taksit seçeneği yok ama ödeme yaptıktan sonra bankanın internet şubesinden 9 taksite kadar taksitlendirebilirsiniz.
  • Nuvo ile odesek ne kadar geri kazaniriz ?

Birde nuvo hesap hemen acilabiliyor mu arkadaslar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nuvo ile ödemeyi resimli olarak anlatabilir misiniz?
  • kayıt yenileme son gün ne zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu üniversitesi taksit yapmıyor. Taksidi bankaya yaptırabilirsiniz ancak. Önce ödemeyi yaparsınız sonra müşteri hizmetlerini falan arayıp komisyon karşılığında taksit yaparlar. Bazı bankaların ücretsiz 3 taksite falan bölme kampanyası var onları araştırabilirsiniz.
  • kayıt yenileme tarihleri 12-23 ekim arası. nuvo ile öderseniz çok çok büyük ihtimal 50 tl iade alırsınız. nuvo'ya şimdi üye olursanız merkez bir ilçedeyseniz muhtemelen 1 hafta içinde işlemleri halledersiniz. merkezde değilseniz zor. nuvo ile referanslı üye olursanız 10 tl puan da kazanırsınız. üye olmak isteyen varsa iletişime geçebilir benimle.
  • Kayıt yenilemede bugün 5. Gün arkadaş bir türlü kart ile ödeme yapamadım. Yapan varmı aranızda

• Bir türlü kart bilgilerimi gireceğim ekrana geçemiyorum farklı tarayıcılarda kullandım ama bir türlü olmuyor.

• nuvo ile ödenebiliyor mu arkadaslar ödense de iade de sorun cıkar mı merak ettim
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    baltascar kullanıcısına yanıt
    nuvo nun kampanya detaylarında yazıyor

İnternetten yapılan fatura ödemeleri, okul, yurt taksidi, vergi ve benzeri ödeme işlemleri kampanyaya dahil değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.C.g -- 23 Ekim 2015; 15:08:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

nuvo nun kampanya detaylarında yazıyor

İnternetten yapılan fatura ödemeleri, okul, yurt taksidi, vergi ve benzeri ödeme işlemleri kampanyaya dahil değildir

oraya çok bakma dostum. %99 geçiyor. vergilerde, kredi ödemelerinde bile iade geliyor.
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    hocam aöf ödemesinde iade yapmazlar gibi geliyor da diğer örneklerden iade alan arkadaslar olmus olabilir de
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.