Şimdi Ara

Açık Öğretim Lisesi Acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben aol ye kaydoldum yaklaşık 1 yıl geçti lise 1. sınıftan kalmışsın sinirimi bozduydu okulu bıraktıydım o yüzden açık öğretimde

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK ALAN YOK yazıyor birtane arkadaşla konuştum mesleki açık öğretim e git dedi 2.5 yilda bitiriyormuşum 105 kredi icin disardan sinavlara girip kalan 120 kredi ise haftasonu 1 gun okula giderek tamamlıyormuşum bana şimdi akıl verin şuan açık öğretimde alan seçip böyle birşey yapma imkanım varmı şuanki durumda toplam krediyi toplamak beni mahvetcek derslerle aram hiç yok dönem sınavlarındanda hep 8 10 kredi alıyorum toplam kredim 48 şuanda

• Arkadaşın yanlış biliyor. Mesleki lise de en az 3 yıl yüz yüz eğitim görmen gerekli. Yani 3 yıldan aşağı mezun olamazsın! Mesleki açık öğretim de günü-saati okul belirler. Artık 2 gün mü 1 gün mü liseye bağlı. Ayrıca mesleki lisede okula yüz yüze eğitim parası da vereceksin. Onu da okul belirliyor 100-200-300tl her neyse ücreti.
    Derslerle aran neden iyi değil? Aran iyi olsa güzel olur çünkü açık lise de sana öğretecek biri olmayacak! Sen kendin çalışacaksın derse ,öğrenmeye çalışacaksın.!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatebesir

Arkadaşın yanlış biliyor. Mesleki lise de en az 3 yıl yüz yüz eğitim görmen gerekli. Yani 3 yıldan aşağı mezun olamazsın! Mesleki açık öğretim de günü-saati okul belirler. Artık 2 gün mü 1 gün mü liseye bağlı. Ayrıca mesleki lisede okula yüz yüze eğitim parası da vereceksin. Onu da okul belirliyor 100-200-300tl her neyse ücreti.
    Derslerle aran neden iyi değil? Aran iyi olsa güzel olur çünkü açık lise de sana öğretecek biri olmayacak! Sen kendin çalışacaksın derse ,öğrenmeye çalışacaksın.!

hm tm saolasın parasında değilim de bir an önce bitse şu lanet lise
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.