Şimdi Ara

Açık Öğretim Lisesi Rehberi [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.449
Cevap
23
Favori
57.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KaraKartal221

quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bugün aktif oldum ancak dönem 1-2 var derslerde açık liseyi aradık ikisinide seçersiniz ancak mesela coğrafya 1-2 arasındaki fark nedir 2 dönemde kayıt oldum hangisini seçiçem sonra matematik seçmek istemiyorum mümkünmü yardım edin lütfen bu iki soruma cevap verin ortak dersleri seç diye geçiştirmeyin sters oldum halkeğitimi basacam bu arada martın 28 kadar ders secimi varmış

öncelik olarak ortak dersleri seç matamatik ortak değil ise seçmezsin. 2. dönem okuyorsun ama orda görünen derslerin istediğini seçebilirsin 2. dönem diye 1 seçemezsin diye bir şey yok yani.

hocam 1-2 arasındaki fark nedir yani konu bakımından ders bakımından kitap bakımından bi fark yoksa seçiçem malesef matematik ortak ders ancak seçmeme gibi bir ihtimalim varmı kasarım ancak uğraşmak istememiştim

ortak dersleri geçmeden mezun olamazsın yada 3 kere sınavına girip kalacaksın o zaman muaf olursun. 1,2 arasındaki fark dönemi belirtir.

Tamam hocam ortak dersleri seçtim diyelim benim soru şuydu o dönem farkı işliyeceğim konularada geçerlimi? yani mesela coğrafya 1-2 arasında konu farkı varmı sizi yoruyorum ama

Tabiî ki konu farkı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bugün aktif oldum ancak dönem 1-2 var derslerde açık liseyi aradık ikisinide seçersiniz ancak mesela coğrafya 1-2 arasındaki fark nedir 2 dönemde kayıt oldum hangisini seçiçem sonra matematik seçmek istemiyorum mümkünmü yardım edin lütfen bu iki soruma cevap verin ortak dersleri seç diye geçiştirmeyin sters oldum halkeğitimi basacam bu arada martın 28 kadar ders secimi varmış

öncelik olarak ortak dersleri seç matamatik ortak değil ise seçmezsin. 2. dönem okuyorsun ama orda görünen derslerin istediğini seçebilirsin 2. dönem diye 1 seçemezsin diye bir şey yok yani.

hocam 1-2 arasındaki fark nedir yani konu bakımından ders bakımından kitap bakımından bi fark yoksa seçiçem malesef matematik ortak ders ancak seçmeme gibi bir ihtimalim varmı kasarım ancak uğraşmak istememiştim

ortak dersleri geçmeden mezun olamazsın yada 3 kere sınavına girip kalacaksın o zaman muaf olursun. 1,2 arasındaki fark dönemi belirtir.

Tamam hocam ortak dersleri seçtim diyelim benim soru şuydu o dönem farkı işliyeceğim konularada geçerlimi? yani mesela coğrafya 1-2 arasında konu farkı varmı sizi yoruyorum ama

merhaba ajan smith,tabi ki farklıdır o derslerden ayrı ayrı sınava gireceksin eğer seçersen veya ortaksa ama konular birbirinin devamı gibi.muafiyetle ilgili de bir ek bilgi yapmak istedim dil anlatım dersinin muafiyeti yok,yane ona 3 kere değil 50 kere girsen yinede geçene kadar mezun olamazsın lisedeki gibi burada da baraj ders dil anlatım. bende mezun sayılırım inşallah kredi tamam dönem doldurucam 2.dönem sınavlarından sonra hayırılısıyla mezunuz :D

• Eğer yanlış ise belirtin martın 28 kadar değişme sürem var toplam 30 kredi oldu
    Açık Öğretim Lisesi Rehberi [ANA KONU]
  • Sınavlar tahmin ettiğim kadar kolay değilmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslys2015

Sınavlar tahmin ettiğim kadar kolay değilmiş

neden ki hangi dersten girdiniz

• quote:

quote:

Pdfsine baktım

• ben yabancı dil 7 sınavında cortladım da biraz. Şimdi o derse yeniden girip dersi vermem gerekiyor. Başarısız olduğum ilk sınav ortalamama yansıyacak mı, yoksa yeni gireceğim sınav mı baz alınacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha-25

ben yabancı dil 7 sınavında cortladım da biraz. Şimdi o derse yeniden girip dersi vermem gerekiyor. Başarısız olduğum ilk sınav ortalamama yansıyacak mı, yoksa yeni gireceğim sınav mı baz alınacak?

yeni girdigin sınav baz alınır.

• quote:

quote:

quote:

Pdfsine baktım

Yok ya zor değil çalışırsan diyer sınavlara göre basit

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pdfsine baktım

Yok hocam ilkokul düzeyinde soruyorlar sanıyordum ondan öyle dedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pdfsine baktım

Yok hocam ilkokul düzeyinde soruyorlar sanıyordum ondan öyle dedim

aslında biraz öyle soruyorlar. aynı soruları soruyorlar dikkat etti isen. diğer iyi yanı 4 şık olması

• Hocam açık liseyi 2.5 yılda bitirebiliyosun. lise 1 de geçip tum kredileri tamamlarsan bu tamamlanabiliyor 18 yaşından önce de ygsyi tamamlayabiliyorsun bu biraz eksik olmuş.

2 gün çalışarak geçilecek durumda değil sorular bana göre. O din sorularını gördükten sonra kendimi dinsiz sandım bir an için. Bir şey bilmiyormuşum. Her neyse.

Kimseye açık liseyi önermem. CV konusunda yüksek şirketler açık liseli insanları kafadan eler. Eğer ki son yıl çalışmak için geçiyorsanız yapmayın derim. Dersleriniz düşer. Sorarsanız sen niye geçtin; yatmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThatTreasure*

Hocam açık liseyi 2.5 yılda bitirebiliyosun. lise 1 de geçip tum kredileri tamamlarsan bu tamamlanabiliyor 18 yaşından önce de ygsyi tamamlayabiliyorsun bu biraz eksik olmuş.

2 gün çalışarak geçilecek durumda değil sorular bana göre. O din sorularını gördükten sonra kendimi dinsiz sandım bir an için. Bir şey bilmiyormuşum. Her neyse.

Kimseye açık liseyi önermem. CV konusunda yüksek şirketler açık liseli insanları kafadan eler. Eğer ki son yıl çalışmak için geçiyorsanız yapmayın derim. Dersleriniz düşer. Sorarsanız sen niye geçtin; yatmak için.

Ek bilgin için teşekkürler.din soruları genelde hep aynı çıkıyor saten birde açık liseden mezun olup iyi bir üniversite kazandıktan sonra CV de liseye çok önem vermezler üniversite diplomasi ağır basar.

• quote:

quote:

Hocam açık liseyi 2.5 yılda bitirebiliyosun. lise 1 de geçip tum kredileri tamamlarsan bu tamamlanabiliyor 18 yaşından önce de ygsyi tamamlayabiliyorsun bu biraz eksik olmuş.

Ek bilgin için teşekkürler.din soruları genelde hep aynı çıkıyor saten birde açık liseden mezun olup iyi bir üniversite kazandıktan sonra CV de liseye çok önem vermezler üniversite diplomasi ağır basar.

Hocam şöyle, iyi bir üniversite kazansan bile yüksek rütbeli şirketler açık lisede seni çağırmıyorlar bile. Problemli olduğunu düşünüyorlar böyle bir sorun var..

• quote:

quote:

quote:

Hocam şöyle, iyi bir üniversite kazansan bile yüksek rütbeli şirketler açık lisede seni çağırmıyorlar bile. Problemli olduğunu düşünüyorlar böyle bir sorun var..

öğrenci sicilinde bi atılma falan yoksa pek birşey olmaz benim bildiğim sadece üni diploması ile iş başvurusu yapıyosun cok yüksek şirketlerde calısacak adam ise acık lisede olmaz fen lisesinde bırakıp gecenler var bu ülkede artık eğitim sistemi yok liselerin değeri 0 gibi birşey bu saatten sonra kimse ne okulundan mezun diye bakmıyor bile torpil torpil torpil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaYoFFHeLL -- 3 Mart 2014; 23:51:23 >

• Arkadaşlar benim şu an 95 kredim ve kendimi sıkar çalışırsam çabucak biticeğinide biliyorum ve bütün ortak derslerimi bitirdim sadece seçmeliler kaldı ve 8 dönemide geçtim önümde kredi dışında mezun olmama engel bir durum yok.Fakat sizlere birkaç sorum olucak ders çalışma ile ilgili siz çıkmış sorularamı çalışıyorsunuz yoksa kitaptanmı ve nerelere çalışıyorsunuz? Bu sorum hem bana hemde diğer arkadaşlara yardımcı olup çok daha yüksek krediler almasını sağlayabilir.Birbirimize yardımcı olursak bu konuda hepimiz kazanırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Arkadaşlar benim şu an 95 kredim ve kendimi sıkar çalışırsam çabucak biticeğinide biliyorum ve bütün ortak derslerimi bitirdim sadece seçmeliler kaldı ve 8 dönemide geçtim önümde kredi dışında mezun olmama engel bir durum yok.Fakat sizlere birkaç sorum olucak ders çalışma ile ilgili siz çıkmış sorularamı çalışıyorsunuz yoksa kitaptanmı ve nerelere çalışıyorsunuz? Bu sorum hem bana hemde diğer arkadaşlara yardımcı olup çok daha yüksek krediler almasını sağlayabilir.Birbirimize yardımcı olursak bu konuda hepimiz kazanırız.

ben sınavlara çıkmış sorular ve kitaptan çalışıyorum kitabın içindeki değerlendirme sorularını çözüyorum genellikle orada kinin benzeri çıkıyor birazda konu çalışırsan rahat rahat geçersin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Arkadaşlar benim şu an 95 kredim ve kendimi sıkar çalışırsam çabucak biticeğinide biliyorum ve bütün ortak derslerimi bitirdim sadece seçmeliler kaldı ve 8 dönemide geçtim önümde kredi dışında mezun olmama engel bir durum yok.Fakat sizlere birkaç sorum olucak ders çalışma ile ilgili siz çıkmış sorularamı çalışıyorsunuz yoksa kitaptanmı ve nerelere çalışıyorsunuz? Bu sorum hem bana hemde diğer arkadaşlara yardımcı olup çok daha yüksek krediler almasını sağlayabilir.Birbirimize yardımcı olursak bu konuda hepimiz kazanırız.

ben sınavlara çıkmış sorular ve kitaptan çalışıyorum kitabın içindeki değerlendirme sorularını çözüyorum genellikle orada kinin benzeri çıkıyor birazda konu çalışırsan rahat rahat geçersin

Anladım hocam teşekkürler Diğer arkadaşlarda yazarlarsa daha faydalı olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 4 Mart 2014; 17:26:38 >

• O değil de benim dayım 40 yaşında, ve açık liseyi bitirdi. Dershaneye falan gitmedi, nasıl oluyor bu
  • Konu dışında tartışma yüzünden ban yemiştim derslerimi seçtim kitaplarımı aldım ve çalışıyorum yaklaşık 5-6 gündür bana yardımcı olan Ele7en hocama saygı ve sevgilerimi iletiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.