Şimdi Ara

Açık Öğretim Lisesi Rehberi [ANA KONU] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.449
Cevap
23
Favori
57.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Theinek faydalı bir site bende şöyle çalısıyorum theinek ve kitaplardan ders notunu ve ünite sonu özet kısmını ezber yapıyorum sonra soru bankamdan soru çözüyorum olduğu kadar artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdaki arkadaşlar nasıl çalısıyor sizde yazarsanız eksiğimizi çıkarırız ben yeniyimde yaptığım metot yanlısmı? :))

• 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    Kitaplara göz atarken önemli yerleri bir deftere notalıyorum. Çalışacağım zaman kitaplara değil önemli notların olduğu deftere bakıyorum
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Önemli yerleri nasıl anlıyoz hocam daha kitap yok ortalıkta yok yok yok diyolar bende theinekten test ve ders notlarına bakıyom nöreceksek açık öğretimin kitaplarının pdfsine bakıyorum 😁

• 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    Kitap dağıtımına çoktan başlandı... Önemli yerler genelde kalın yazılır veya farklı renkte. Bir de ünite bir iki üç diye gider kitapta. Ünite sonlarında ÖZET diye kısa yazılar olur onlara da dikkat edin. 10 tane test falan koyarlar onlar önemli.

Kitapta anlatılan konuya yabancıysanız hepsini okumanızda fayda var tabii :)

Matematik bu söylediğimin dışında tabi ona ayrı kafa yormak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 2 Kasım 2017; 17:3:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık Öğretim Lisesi ders kitaplarında, sorumlu olduğunuz ünitelerin listesine aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.
    http://caybasihem.meb.k12.tr/icerikler/acik-ogretim-lisesi-ders-kitaplari-sorumlu-olunan-uniteler_3736633.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipofiz -- 5 Kasım 2017; 10:58:28 >
  • çalıştığımız derslerden sınav olmayacağız ve bu 1 ay kala değiştiriliyor
    ne desem azdırda ban yemek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 7 Kasım 2017; 16:4:34 >
  • Dersleri sistem rastgele dağıtıyor galiba herkese.Size hangi dersler geldi ?
    Son sene açığa geçtim, hiçbir bilgim yok sınavda derslerin bütün konularından soru gelecek mi ? Sanat tarihi 1-2 diye ders gelmiş mesela, ikisi toplam 320 sayfalık kitap ediyor hepsini okuyacak mıyız yani ?
  • Ne değişti anlamadım dersler mi? Konular mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık Öğretim Lisesi Rehberi [ANA KONU]

Hayat Boyu Genel Müdürlüğünün 03.11.2017 Tarih ve e.18438720 Sayılı Oluru kapsamında, 2016-3 Dönemi ve önceki dönemlerde alan bilgisi “ALAN YOK” durumunda olan öğrencilerimizin alan bilgisi 2017-1 Dönemi dâhil olmak üzere 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı sonuna kadar “ALAN YOK” olarak kalacaktır. Bu durumdaki öğrencilerimizin 2017-1 Dönemi ders seçimleri tekrardan sistem tarafından otomatik seçilecektir. Öğrencilerimiz 2017-1 Dönemi derslerini öğrenci sayfalarından kontrol edebilirler.

# Kaynak

• ALAN YOK 'dan ALAN YOK-2'ye Geçtiğiniz Zaman !

• Fizik-3 (423)
    • Fizik-4 (424)
    • Kimya-3 (433)
    • Kimya-4 (434)
    • Biyoloji-3 (443)
    • Biyoloji-4 (444)
    • Matematik-3 (163)
    • Matematik-4 (164)

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı sonuna kadar “ALAN YOK” olarak kalacaktır.

Duyuru Bu Anlama Geliyor ...

Bu Sonradan Eklenen 8 Zorunlu Ders Şuan İçin Kalktı Eğer Bu Dönem 2017-1 Sınavına Seçip Yapmış Kişiler Bu Derslerin Seçmeli Ders Olarak Sınava Giricek

1 Ay Kala Böyle Bişey Yapmaları AOL HERKEZİN SİNİLERİNİ ZORLUYOR :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jezxy

ALAN YOK 'dan ALAN YOK-2'ye Geçtiğiniz Zaman !

• Fizik-3 (423)
    • Fizik-4 (424)
    • Kimya-3 (433)
    • Kimya-4 (434)
    • Biyoloji-3 (443)
    • Biyoloji-4 (444)
    • Matematik-3 (163)
    • Matematik-4 (164)

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı sonuna kadar “ALAN YOK” olarak kalacaktır.

Duyuru Bu Anlama Geliyor ...

Bu Sonradan Eklenen 8 Zorunlu Ders Şuan İçin Kalktı Eğer Bu Dönem 2017-1 Sınavına Seçip Yapmış Kişiler Bu Derslerin Seçmeli Ders Olarak Sınava Giricek

1 Ay Kala Böyle Bişey Yapmaları AOL HERKEZİN SİNİLERİNİ ZORLUYOR :)

Ayrıca kredileride düşürmüşler, daha fazla sınava girsin daha çok para kazanalım diye.
  • Açık Öğretim Lisesi Rehberi [ANA KONU]

ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU ! 2017-1

13 - 14 - 15 Kasım 2017

AÇIK LİSE :http://aol.meb.gov.tr/www/universiteyi-kazanan-ogrencilerimize-onemli-duyuru/icerik/119

MESLEKİ AÇIK LİSE :http://maol.meb.gov.tr/www/universiteye-yerlesen-ogrencilerimizin-dikkatine/icerik/119

Üniversiteye yerleşen öğrencilerimiz; 9-10 Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan sınava girebilmek için kayıt yenileme işlemlerini 13-14-15 Kasım 2017 tarihlerinde yaptırabileceklerdir.

• Beyler 12. sınıfım, bu sene açık liseye geçtim sistemde 7. dönem görünüyorum.Dersler falan sistem tarafından verildi, 9-10 aralık sınavlarına girmek için kayıt yaptıracak mıyız yoksa otomatik olarak kaydediyor mu ?
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Hocam 9-10 Aralık Sınavı İçin Herhangi Bir Kayıt İşlemine Gerek Yok

ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLER (Altında Kısmında) > Ders Bilgileri (Alınan) > Dönem Dersleri > 2017-1 Gelip Sınava Gireceğiniz Dersleri Görebilirsiniz.

Ondan Sonraki Sınava Girebilmek İçin Kayıt Yenilemeler Açılıcak İşte O Zaman Tekrar Kayıt İşlemleri Gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jezxy

Hocam 9-10 Aralık Sınavı İçin Herhangi Bir Kayıt İşlemine Gerek Yok

ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLER (Altında Kısmında) > Ders Bilgileri (Alınan) > Dönem Dersleri > 2017-1 Gelip Sınava Gireceğiniz Dersleri Görebilirsiniz.

Ondan Sonraki Sınava Girebilmek İçin Kayıt Yenilemeler Açılıcak İşte O Zaman Tekrar Kayıt İşlemleri Gerekiyor.

Sağolun hocam.
  • yav bu sınav her sene ocakta olurmuş bu sene niye aralıkta? az aman kaldı!
    13 dersten girecem. bu sene kaydoldum 9.sınıf 0 kredim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Kong İstanbulda

yav bu sınav her sene ocakta olurmuş bu sene niye aralıkta? az aman kaldı!
    13 dersten girecem. bu sene kaydoldum 9.sınıf 0 kredim var

Hocam Bu Dönem EK SINAV GEÇ YAPILDI.

Çoğu Kişi Üniversitede Okuyan Öğrenciler Tam Mezun Olmadı AÇIK LİSEDEN.

Ve Bu Kişiler EK SINAV TALEP EDİNCE NORMAL DÖNEM SINAVINI ÖNE ÇEKMEK ZORUNDA KALDILAR.
  • olan bize oldu desene, neyse tam gaz calisalim bakalim.

sagol kardeş.

• Hala 2017- 2018 iş takvimi hazırlanmamış, butona bastığında en kısa zamanda hazırlanacaktır dıyor. Yazıklar olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.