Şimdi Ara

AÇIKÖĞRETİM ACİL BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben sbste iyi bi puan yapmama ragmen özel liseye geçtim hazırlık okudum 9 u bitirdim 10 da başka liseye geçtim ve şuanki okuluma pek alışamadım. Hazırlıktan kaybettiğim 1 yılı açık ogretimden liseyi bitirerek kapatmak istiyorum. iyi bi universite girme gibi bi zorunlulugum yok özel üniversiteye girebilirim. 10.sınıfıda bitirip acığa geçsem ne kadar sürede bitirebilirim? kredi olarak ne kadar krediyle başlarım bana detaylı bilgi verirmisiniz arkadaşlar belki bırakıp geçme ihtimalimde var acil bilgi!
    şimdiden teşekkürler

• yukarı
  • Örgün eğitimde ne kadar ders geçtiysen o derslerin kredilerini verirler. yani bu tasdiknameye bağlı. 192 Kredi ile mezun olursun. Sıkı çalışırsan(sınavlara) 1 senede bitirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatebesir

Örgün eğitimde ne kadar ders geçtiysen o derslerin kredilerini verirler. yani bu tasdiknameye bağlı. 192 Kredi ile mezun olursun. Sıkı çalışırsan(sınavlara) 1 senede bitirirsin.

yani 10.sınıfı bitirirsem kaç krediyle başlıyorum ? ilgin için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_bjk

quote:

Örgün eğitimde ne kadar ders geçtiysen o derslerin kredilerini verirler. yani bu tasdiknameye bağlı. 192 Kredi ile mezun olursun. Sıkı çalışırsan(sınavlara) 1 senede bitirirsin.

Dediğim gibi örgün eğitimde kaç tane dersi başarı ile geçtiysen aölde onun kredisini alırsın. sana burda kaç kredi alacağını kimse bilemez.. Tasdiknameni aldığın zaman bilirsin bunu anca. Krediler geçtiğin dersin saatine göre veriliyordu sanırım... ALO 147'yi ara istersen bir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_bjk

quote:

Dediğim gibi örgün eğitimde kaç tane dersi başarı ile geçtiysen aölde onun kredisini alırsın. sana burda kaç kredi alacağını kimse bilemez.. Tasdiknameni aldığın zaman bilirsin bunu anca. Krediler geçtiğin dersin saatine göre veriliyordu sanırım... ALO 147'yi ara istersen bir.

çok teşekkür ederim yardımın için

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.