Şimdi Ara

AÇIKÖĞRETİM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • makine mühendisliği öğrencisiyim. Üniversitem çap imkanı sağlamıyor. Ben de açıköğretim aracılığı ile bir bölüm daha okumak istiyorum.( Biliyorum genelde sözel bölümler ağırlıkta ama yine de sormak istedim ) Bölümüme yakın birşeyler okumak istedim çünkü bana da yardımının dokunmasını istiyorum. Var mı bildiğiniz bir bölüm ?

• MMakşna müh. yanına Elektronik Müh çok hvalı...
    Ama imza mühendisliği modelinde para kazancaksan inşaat ya da elektrik ve ya mimarlık.
    Üniversitende rektörlüğe teklif eedebilirsin, idari personel kafadan sallamışsa gerekli üst makamlar aracılığı ile sonuç alabilirsin kendi üniversitende. EDn azından başka bir üniversite ile de eşzamanlı bişiler olabilir. Ay nı şehirde varsa...

Açıköğretimde müh var mı? Uzaktan eğitim düşün en azından . Açıköğretim n'alaka?
  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. Açıköğretim , mühendislik olarak değilde normal bir bölüm olarak düşünmüştüm ama uzaktan eğitim aklımda :)
  • sontahta S kullanıcısına yanıt
    Bir mühendisin m ühendislik dışında ouyabileceği ne olab,ilir ki?
    boş yere zaman kaybetmektense oturaklı bir elektro nik vb eğitim alabilirsiniz...
  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    ne gibi mesela veya nereden almam doğru olur . Biraz yönledirir misin?
  • sontahta S kullanıcısına yanıt
    4 kenarında ayakları bulunan programlanabilen entegreler vardır. normal entegrenin biraz daha kombine hali. Bir çamaşır makinesinin programı, bir makine üretim bandının programı yüklenebiliyor. Bu programlamyı öğrenebilirsiniz mesela.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.