Şimdi Ara

Açıköğretim YGS - DGS - Kayıt !!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler arkadaşlar.Kisaca durumumu şöyle anlatayım ben MYO son sınıf öğrencisinin bir haftaya okulum bitiyor YGS sınavına girdim bu ay LYS ye hak kazandım onada gireceğim temmuz da ise DGS ye gireceğim Şimdi sorum ben açık öğretim Sanırım anadolu üniversitesi nde var Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı bölümü okumak istiyorum bu bölümü okurken de yeniden sınava hazırlanip güzel bir 4 yıllık üniversiteye hazirlanmayi düşünüyorum malum askerlik geldi askere gidersem bir daha sınava hazirlanamam kısaca ne yapmam gerekiyor YGS ile mı kayıt yaptiricam yoksa DGS ile mı yoksa direkt diploma ile fln mı ve nezaman nasıl gibi birçok sorum var Anadolu üniversitesi nin sitesini inceledim ama kafamda tam net bilgi oluşmadı kayıt tarihleri bile açıklanmamış Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ygsde herhangi bir alanda 150 puanı geçtiyseniz açık öğretime kayıt olma hakkınıx oluyor ama puanları bazı bölümlerin 150 yazdığına bakmayın.

Temmuz gibi tercih dönemi başlar. Önce tercih yapacaksınız Ağustos Eylül gibi de kayıt olursunuz. O tarihler daha sonra açıklanır

• Yorumunuz için teşekkür ederim.

YGS de çoğu puan türünden 200 üzeri aldım peki anladigim kadarıyla tercihleri normal üniversite kayıtları gibi yaptıktan sonra kayıt işlemi ne yani kontejyan fln mı var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss öğretmenlik sınavı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.