Şimdi Ara

AÇIKTA KALIRMIYIM İÇERİ LÜTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neden böyle bir gambite girme ihtiyacı duydunuz? Tercih yapmanın kuralı budur, garanti gelebilecek yerler mutlaka yazılmalı. Sizin tercihinizden anladığım bunlardan biri gelirse giderim, gelmese de mezun oluruz yapcek bişi yok gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackflioww kullanıcısına yanıt
    ne gelirse giderim meselesi değil benimki, öyle olsaydı geçen sene giderdim zaten, eczacılık istediğim bir bölüm ve sırf gidebilmek için kıbrısı dahi yazdım.
    Ayrıca garanti gelebilecek eczacılık bölümünde kaçırdığım bir üniversitemi var, tüm eczacılıkları dizdim. Yoksa 60k 70k dan bişiler yazmamımı kastettiniz eğer 60-70k yı kastettiyseniz kendinizle çelişiyorsunuz çünkü ne gelirse meselsi değil benimki.
  • RonikooS kullanıcısına yanıt
    Hocam konuda sadece eczacılık istediğinizi belirtseydiniz bunu yazmazdım zaten. Normal bir tercih olarak, farkli bölümler yazabileceginizi dusundum bu yuzden.
    Ha bu arada, acikta kalma ihtimaliniz var ama ben şahsen düşünmüyorum . Ama mezuna kalma olayı, olasi kotu durumda sizi uzmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackflioww kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • Yok hocam kalmazsiniz bir ihtimal ataturkle Sivas tutar o lar klmazaa Erzincan agri garanti gibi duruyor kibrislar zaten garanti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.