quote:Orijinalden alıntı: Léthe quote:Orijinalden alıntı: şiirselterörist Aklıma kötü kötü şeyler geliyor sendeki akıl değil hocam kasma. @Mushmula birazdan öyle yapacaktm zaten aklımı mı okudun :D Akıl değilde borumu acıktıysan git simit al ye illa konumu açman gerekiyor
quote:Orijinalden alıntı: şiirselterörist quote:Orijinalden alıntı: Léthe quote:Orijinalden alıntı: şiirselterörist Aklıma kötü kötü şeyler geliyor sendeki akıl değil hocam kasma. @Mushmula birazdan öyle yapacaktm zaten aklımı mı okudun :D Akıl değilde borumu acıktıysan git simit al ye illa konumu açman gerekiyor Her konuya cevap yazman mı gerekiyor.
quote:Orijinalden alıntı: Léthe quote:Orijinalden alıntı: _uLuC_ Önerim:Yemek Ye çokmu düşündün? @Mojiyo hocam yumurta sevmem zaten şöytle ekmek arası bişey olursa iyi olur farklı bişeyler :D En Azından Kendimi Karnımı Nasıl Doyuracağımı Kimseye Sormuyorum(Bu Son Gerginlik Yaratma)
quote:Orijinalden alıntı: _uLuC_ quote:Orijinalden alıntı: Léthe quote:Orijinalden alıntı: _uLuC_ Önerim:Yemek Ye çokmu düşündün? @Mojiyo hocam yumurta sevmem zaten şöytle ekmek arası bişey olursa iyi olur farklı bişeyler :D En Azından Kendimi Karnımı Nasıl Doyuracağımı Kimseye Sormuyorum(Bu Son Gerginlik Yaratma) Diyorum işte bazılarının zekası getirmiyor.. Ben önerileriniz neler diye sordum eyy.
Ekmeğin arasına sadece şunlar : Peynir,zeytin,domates,biber. Çok güzel oluyo akşamları hafifcene kabus filan görmüyom yani
quote:Orijinalden alıntı: Léthe quote:Orijinalden alıntı: _uLuC_ quote:Orijinalden alıntı: Léthe quote:Orijinalden alıntı: _uLuC_ Önerim:Yemek Ye çokmu düşündün? @Mojiyo hocam yumurta sevmem zaten şöytle ekmek arası bişey olursa iyi olur farklı bişeyler :D En Azından Kendimi Karnımı Nasıl Doyuracağımı Kimseye Sormuyorum(Bu Son Gerginlik Yaratma) Diyorum işte bazılarının zekası getirmiyor.. Ben önerileriniz neler diye sordum eyy. Bende Önerimi Söyledim
quote:Orijinalden alıntı: Léthe quote:Orijinalden alıntı: turksauron ayıptır :D hafif bişeyler demiştim yatınca kabus görmek istemiyorum sadasda Sadas neresi??