Şimdi Ara

ACİL !!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Asp.net de access veritabanlı bir web sitesi hazırladım sitede ekle sil güncelleme işlemlerini localde çalışırken gerçekleştirebiliyorum fakat sunucuya yüklediğimde siteyi sadece verileri getirebiliyorum diğer işlemleri yapıcan hata alıyorum sunucu firma aradığımda web config ayarlarını trustlevel ayarını medium olarak kaydetmemi söylendi böylede yapıyorum fakat sonuç alamıyorum konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin acil..

• veri tabanını localde oluşturduysan bağlantıda ve işlemlerde sorun yaşayabilirsin veb configde bağlantı metini var (connection string) yerini kontrol et serverdaki adresi yazman gerekecektir
  • Bazı hostlarda web config de değişim yapmak için izin vermen gerekiyor host firmasına söylersen onlarda değiştiriyor
  • veri tabanını localde oluşturduysan bağlantıda ve işlemlerde sorun yaşayabilirsin veb configde bağlantı metini var (connection string) yerini kontrol et serverdaki adresi yazman gerekecektir
  • ACİL!!!!!!!!!!!!!!!! dediğin içiin özellikle yardıkm etmeyecektim lakin sunucuda access calısması için sunucuya access ile ilgili kurumların yapılması lazım. Yani SQlite gibi attım çalıştı olmaz. Accesss veritabanı değil soruntabanıdır. gidin SQl Server, Postgresql, Sqlite hatta daha olmadı txt kullanın daha iyi.

Ve soru sormayın öğrenin. Başlık sorunu net bir şekilde açıklamalı. Tamamen büyük harfden oluşmamalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.